🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Webinaari: Sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisen sääntely hankinta-asiantuntijoille

PTCServices Oy, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Webinaari: Sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisen sääntely hankinta-asiantuntijoille

Miten hyvinvointialueiden sote-palveluiden järjestämistä säädellään? Miten hankintalaki ja sote-järjestämislait risteävät, ja miten sote-sääntely rajoittaa hyvinvointialueen harkintavaltaa hankintayksikkönä? Mitä tarkoittaa riittävä oma palveluntuotanto?

Koulutuksessa perehdymme sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisen lainsäädäntöön ja sen vaikutuksiin hankintoihin käytännön esimerkkitien avulla. Saat päivitettyä tietoa sote-sääntelystä ja vinkkejä sopimuskauden aikaiseen toimintaan sekä hankintatoimen kehittämiseen.

Voit myös lähettää luennoitsijoille ennakkokysymyksiä, joihin palataan koulutuspäivän aikana.  

Tekninen toteutus

Webinaari toteutetaan Microsoft Teamsilla. Osallistumiseen riittää verkkoselain ja hyvä internetyhteys. Saat osallistumislinkin kurssille viimeistään pari arkipäivää ennen webinaaria. Koulutus on vuorovaikutteinen - voit kysyä ja kommentoida sekä suullisesti että chatissa. Koulutus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa 7 vuorokauden ajan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Webinaari: Sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisen sääntely hankinta-asiantuntijoille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii parhaiten hyvinvointialueiden hankintoja tekeville tai suunnitteleville henkilöille, mutta myös muille kiinnostuneille. 

Kouluttaja

PTCS:n asiantuntija Satu Grekin (HTM) ja/tai Saila Eskola (OTK)

Kustannukset

260,00 €(+ALV 24%)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webinaari: Sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisen sääntely hankinta-asiantuntijoille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
PTCServices Oy
PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...

Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu