Tietoturvasuunnitelma- koulutus

Kesto
Joustavasti
Hinta
47,58 EUR + alv 24 % (yht. 59 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Joustavasti
Hinta
47,58 EUR + alv 24 % (yht. 59 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tietoturvasuunnitelma- koulutus

Tietoturvasuunnitelma- koulutus / Salus Qualitas Consulting Oy

Tämä koulutus pohjautuu vaatimukseen, jonka mukaisesti jokaisen sosiaali- ja terveysalan palvelunantajan tulee laatia omaa toimintaa kuvaava tietoturvasuunnitelma.

Tietoturvasuunnitelma on asiakirja, jossa kuvataan sote-alan palvelunantajan tietoturva- ja tietosuojakäytäntöjen nykytilaa ja toisaalta myös tavoitteita, jotka on havaittu suunnitelmaa laadittaessa. Suunnitelma tulisikin nähdä niin vaatimustenmukaisen toiminnan kuvaajana, omavalvonnan välineenä, kuin kehittämistyökalunakin. Se kulkee mukana niin arjessa, kuin toimii osoitusvelvollisuuden tukena valvontakäynneillä.

Tietoturvasuunnitelma perustuu asiakastietolakiin ja THL:n määräykseen 3/2021, joka säätää suunnitelmaan sisällytettävista selvityksistä ja vaatimuksista. Tietoturvasuunnitelma tulee olla laadittuna ennen Kanta-palveluun liittymistä ja sitä tulee päivittää säännöllisesti myös liittymisen jälkeen. Tietoturvasuunnitelmasta tulee erityisesti selvitä se, miten palvelunantaja täyttää asiakas- ja potilastietojen ja tietojärjestelmien käsittelyyn liittyvät asiakastietolain 27 §:n vaatimukset.

Tietoturvasuunnitelma korvaa mahdollisen aiemmin laaditun tietosuojan ja tietoturvan omavalvontasuunnitelman. Eli jos olet aiemmin laatinut tietosuojan ja tietoturvan omavalvontasuunnitelman, tulee tämän asiakirjan tilalle laatia määrämuotoiset sisällöt omaava tietoturvasuunnitelma. Aiemman omavalvontasuunnitelman sisältöjä voidaan toki soveltuvin osin hyödyntää uudessa tietoturvasuunnitelmassa.

Tässä koulutuksessa keskitymme tietoturvasuunnitelman taustalla oleviin periaatteisiin ja käymme kappale kappaleelta läpi tietoturvasuunnitelmaa. Tietoturvasuunnitelman eri kappaleisiin keskittyvillä koulutusvideoilla annamme vinkkejä millaista sisältöä tietoturvasuunnitelmaan kannattaa tuottaa. Kerromme millaisia asioita ja käytäntöjä kannattaa erityisesti tuoda esille omasta toiminnasta ja millaiset liitetiedostot tukevat tietoturvasuunnitelmaa ja omavalvontaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietoturvasuunnitelma- koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveysalan palvelunantajat

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus

Kustannukset

59€ (sis. alv).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietoturvasuunnitelma- koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Salus Qualitas Consulting Oy sosiaalisessa mediassa

Salus Qualitas Consulting Oy
Salus Qualitas Consulting Oy
Hylkirannantie 158
85900 Reisjärvi

Salus Qualitas Consulting Oy

Salus Qualitas Consulting Oy on vuonna 2013 perustettu turvallisuuteen ja laatuun erikoistunut konsultointi- ja koulutuspalveluja tarjoava yritys. Salus Qualitas Consulting Oy:n taustalla toimivat Heidi Ilmonen ja Marjut Jokela.  SQC tuottaa kustannustehokkaita ja räätälöityjä ratkaisuja sosiaali- ja terveysalan yksin- ja pienyrittäjille...

Lue lisää kouluttajasta Salus Qualitas Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu