Voittavan myyntijoukkueen rakentaminen

School of Sales, Verkossa
Kesto
0,5 päivää
Kesto
0,5 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Voittavan myyntijoukkueen rakentaminen

School of Sales

Myynnissä onnistuminen on jokaisen organisaation kasvun edellytys. Menestyvän ja oikein roolitetun myyntitiimin kokoaminen on tehokkaan myynnin johtamisen kulmakivi. Minkä tahansa tiimin kokoonpano vaikuttaa merkittävästi tiimin tehokkuuteen ja tuottavuuteen. Tiimiläisten yhteensopivuus luontaisissa ominaisuuksissa, työntekotaipumuksissa ja motivaatiossa parantaa sitoutumista ja hyvinvointia, mutta myös suorituskykyä ja sitä kautta myyntituloksia.

Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan, miten rakennat voittavan ja hyvinvoivan myyntitiimin!

Agenda:

  • Mitkä ovat tyypilliset haasteet voittavan myyntitiimin rakentamissa?

  • Tunnetko tiimisi tilanteen ja tunnistatko tiimin jäsenten myyntikapeikot?

  • Miten huomioida erilaisten osaajien motivaatiotekijät myynnissä?

Saat valmennuksesta myös tallenteen ja koulutusmateriaalit käyttöösi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Voittavan myyntijoukkueen rakentaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kysy myös yrityskohtaista toteutusta!

Aikataulu

8.45 Virittäytyminen ja virtuaaliset aamukahvit yhdessä Zoomissa
9.00 Valmennus alkaa
10.30 Kahvitauko
10.45 Valmennus jatkuu
12.00 Valmennus loppuu

Kouluttaja

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa ja hänellä on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n  kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä. 

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling -vaikuttajan joukkoon, minkä lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyi yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B-myyntiin liittyvä kirja #Myyntikirja, jonka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä. Hänet tunnetaan myös #Myyntipodi-podcastin toisena hostina.

Kustannukset

Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 249 euroa + alv 24 %.
Hinta muille 299 euroa + alv 24 %.

Joka 4. osallistuja on maksuton.
Kysy myös muita ryhmä- ja pakettitarjouksia!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Voittavan myyntijoukkueen rakentaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
School of Sales
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

School of Sales – myynnin parhaat osaajat

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto ovat perustaneet School of Sales -myyntikoulun, joka vastaa työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kovalla kunnianhimolla. Myyntikoulu tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Mitä saat: valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat...

Lue lisää kouluttajasta School of Sales ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu