Anssi Vanjoki

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Anssi Vanjoki

Anssi Vanjoki

Muutosjohtaminen, johtajuus & innovatiivinen ajattelu.

Anssi Vanjoki on Lappeenrannan Teknillisen Yliopiston professori, kokenut muutosjohtaja, enkelisijoittaja ja väsymätön monitoimija.

Aiemmin Anssi toimi Nokian Oyj:n palveluksessa vuodesta 1991 ja varatoimitusjohtajana ja johtokunnan jäsenenä vuodesta 1998. Hän työskenteli muun muassa Markets-yksikön johtajana, Multimedia-toimialaryhmän johtajana sekä Nokia Mobile Phonesin johtajana. Vanjoki johti aikanaan Nokian Multimedia-toimialaa, joka kehitti älypuhelimia. Hänen aikanaan Nokia kohosi maailman suurimmaksi älypuhelimien valmistajaksi. Vanjoki kuului pääjohtaja Jorma Ollilan kokoamaan ryhmään, niin sanottuun &quotdream teamiin&quot. 1980-luvulla Anssi toimi erilaisissa johtotehtävissä eri maissa innovatiivisen amerikkalaisyhtiön 3M palveluksessa. Anssi on Amer Sports Oyj:n, Vertu matkapuhelinyhtiön ja useiden kasvuyritysten hallituksen puheenjohtaja.

**Vankan globaalin monitahoisen kokemuksen ansiosta Anssi on todella kysytty johdon ja johtoryhmien sparraaja ja innovatiivisen muutosajattelun käynnistäjä.**

Anssin luentoaiheita ovat esimerkiksi:

- Johtajuus & muutosjohtaminen

- Innovatiivinen ajattelu

- Johtoryhmien ja hallitusten yhteistyö

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anssi Vanjoki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.