Esa Härmälä

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Esa Härmälä

Esa Härmälä

Aktiivinen eurooppalainen vaikuttaja

Esa Härmälä on monissa liemissä keitetty suomalainen ja eurooppalainen vaikuttaja. Hän on toiminut niin pääministeri Esko Ahon avustajana, Suomen EU-jäsenyysneuvotteluvaltuuskunnan jäsenenä, MTK:n puheenjohtajana, eurooppalaisen teollisuusliiton toimitusjohtajana, Työ- ja elinkeinoministeriön energiaosaston ylijohtajana kuin Metsähallituksen pääjohtajanakin.

Esan syvin asiantuntemus on luonnonvarojen käyttöön ja energiaan liittyvissä kysymyksissä, mutta hänellä on paljon annettavaa myös päätöksentekoon vaikuttamisesta ja johtamisesta. Kokovartalojohtamisellaan hän on aina saanut porukan tuen ja vienyt sitä läpi vaikeista paikoista.

Esan paineenkestävyyttä testattiin esimerkiksi viisivuotisella puheenjohtajuudella Fennovoima Oy:ssä. Tällä hetkellä hän toimii hallituksen puheenjohtajana P2X Solution Oy:ssä (vihreä vety), Suomen metsäsijoitus Oy:ssä ja MTK:n Säätiössä.

Esan tapana on tarkastella asioita EU:n näkökulmasta, jonka hän tuntee hyvin ja jonka muotoutumiseen vaikuttaminen on ollut keskeinen osa hänen työuransa sisältöä. Aktiivisena yhteiskunnallisena tarkkailijana, sujuvana kirjoittajana, väittelytaidon Suomen mestarina ja maanläheisen huumorin taitajana hän pystyy tuomaan asiat esille hyvin mieleen jäävällä tavalla.

Esa esiintyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Aiheet esimerkiksi

  • Luonnonvarojen käyttö ja energia
  • Energia- ja ilmastoasiat
  • Päätöksenteko ja johtaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esa Härmälä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu