Esa Härmälä

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Esa Härmälä

Esa Härmälä

Aktiivinen eurooppalainen vaikuttaja

Esa Härmälä on monissa liemissä keitetty suomalainen ja eurooppalainen vaikuttaja. Hän on toiminut niin pääministeri Esko Ahon avustajana, Suomen EU-jäsenyysneuvotteluvaltuuskunnan jäsenenä, MTK:n puheenjohtajana, eurooppalaisen teollisuusliiton toimitusjohtajana, Työ- ja elinkeinoministeriön energiaosaston ylijohtajana kuin Metsähallituksen pääjohtajanakin.

Esan syvin asiantuntemus on luonnonvarojen käyttöön ja energiaan liittyvissä kysymyksissä, mutta hänellä on paljon annettavaa myös päätöksentekoon vaikuttamisesta ja johtamisesta. Kokovartalojohtamisellaan hän on aina saanut porukan tuen ja vienyt sitä läpi vaikeista paikoista.

Esan tapana on tarkastella asioita EU:n näkökulmasta, jonka hän tuntee hyvin ja jonka muotoutumiseen vaikuttaminen on ollut keskeinen osa hänen työuransa sisältöä. Aktiivisena yhteiskunnallisena tarkkailijana, sujuvana kirjoittajana, väittelytaidon Suomen mestarina ja maanläheisen huumorin taitajana hän pystyy tuomaan asiat esille hyvin mieleen jäävällä tavalla.

Esa esiintyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esa Härmälä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.