Jufo Peltomaa

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jufo Peltomaa

Jufo Peltomaa

Kaksi startup-exittiä tehnyt Jufo Peltomaa toimii parhaillaan markkinointijohtana innovatiivisia roottoripurjeita kehittävässä Norsepower-scaleupissa. Peltomaa on toiminut johtoryhmätehtävissä kahdessa pörssiyrityksessä; markkinointiteknologiayhtiö Avidly Oyj:n luovana johtajana ja Innofactor Oyj:n teknologiajohtajana. Hän on myös yksi tekoälyä ja robotiikkaa kehittävän ZenRobotics-yhtiön perustajista. Peltomaa on myös ollut yhtenä perustajana ja markkinointijohtajana mobiililaitteiden grafiikkajärjestelmiä kehittäneessä Hybrid Graphicsissa, joka myytiin vuonna 2006 USA:laiselle NVIDIA-yhtiölle 37 mijoonalla dollarilla. 90-luvun alussa Peltomaa on ollut Suomen ensimmäisenä elektronista tanssimusiikkia tehneen,150 000 levyä myyneen Raptori-yhtyeen sanoittaja ja päävokalisti.

Peltomaan vahvimpia luennointiaiheita ovat luovuuden ja teknologian (erityisesti XR, AI, robotiikka, merenkulku) yhdistäminen, startupien yrityskulttuuri ja yrittämisen, työntekemisen ja ihmiskunnan tulevaisuuden visiointi. Luennoijana Peltomaa on energinen, yllättävä ja herättelevä. Laajan puhujataustansa vuoksi hän osaa huomioida erilaiset yleisöt ja puhua heidän kieltään – oli kyseessä sitten huippuasiantuntijajoukko tai asiaan vasta tutustumassa oleva ryhmä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jufo Peltomaa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.