🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Laura Kankaala

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Laura Kankaala

Kuvassa nainen

Hakkeri ja verkon alamaailman asiantuntija

Laura Kankaala on hyvishakkeri, tietoturva-asiantuntija ja kokenut puhuja. Laura on tullut tutuksi muun muassa YLEn hakkeroinnista kertovasta televisiosarjasta "Team Whackistä", jossa hän kahden hakkerikollegansa kanssa osoittaa kuinka älykoti, pelistriimi, auto ja yksilön elämä voidaan saadaa päälaelleen kyberhyökkäyksien avulla.

Laura on työuransa aikana työskennellyt erilaisissa kyberturvallisuuden rooleissa konsulttina, tietoturvatutkijana sekä nyt viimeisimpänä kyberuhkatiedustelupäällikön tehtävissä. Työssään Laura keskittyy ymmärtämään uusia teknologioita ja niiden tuomia uhkia internetin turvallisuudelle, sekä sitä mitä verkon alamaailmassa tapahtuu.

"Samalla kun teknologiasta ja internetistä on tullut erottamaton osa elämäämme, on keskustelu tietoturvasta ja yksityisyydestä tärkeämpää kuin koskaan. Verkon haavoittuvuudet ja harppaukset tekoälyn saralla ovat tuoneet tullessaan myös yhä vaarallisemmat mahdollisuudet kyberrikosten tekoon. Olemme kaikki saman, globaalin internetin äärellä. Nyt jos koskaan on tärkeä puhua teknologian ja netin uhista ymmärrettävin sanoin."

Aiheet esimerkiksi:

  • Kyberrikollisuuden trendit
  • Hakkerointi
  • Tekoäly ja tulevaisuuden teknologiat
  • Yksityisyys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laura Kankaala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu