Mikko Kuitunen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Mikko Kuitunen

Mikko Kuitunen

Motivoiva ja innostava johtaminen

Mikko Kuitunen on usean tahon palkitseman ohjelmistotalo Vincit Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hän kertoo värikkäitä tarinoita Vincitin historiasta, jotka kuvaavat nopeasti kasvavan asiantuntijayrityksen haasteita ja onnistumisia.

Mikko tunnetaan innostuneesta ja innovatiivisesta otteesta, joka ei jätä kuulijaa kylmäksi. Erityisesti hän paneutuu ihmislähtöiseen ja osallistuvaan johtamiseen sekä ihmisten motivaatioon.

Mikko jakaa osaamistaan ja oppimaansa mahdollisimman laajasti. Hän kertoo julkisesti Vincitin johtamisesta, onnistumisista ja harha-askelista. Vincitin toimistolla käy myös kymmeniä ryhmiä vuodessa tutustumassa toimintaan tarkemmin.

Great Place to Work&aposn tiedote 2016:

Suomen parhaaksi keskisuurten sarjan työpaikaksi nousi kolmatta peräkkäistä kertaa tamperelainen IT-yritys Vincit. Hattutempun tehneen Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen valottaa yrityksen menestyksen taustoja: &quotKasvu itsessään on kehno tavoite. Vincit on pohjannut alusta asti oman menestyksensä siihen, että työntekijät ja asiakkaat ovat aina huomenna tyytyväisempiä kuin tänään. Kun siitä pidetään kiinni, on meille avautunut mahdollisuuksia, joita olemme voineet hyödyntää. &quot

Mikon aiheita ovat esimerkiksi:

- Huippuasiantuntijaorganisaation johtaminen

- Motivaatio ja positiivisen ilmapiirin rakentaminen

- Miten vapauttaa asiantuntijaorganisaation voimavarat

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mikko Kuitunen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.