Nelli Såger

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Nelli Såger

Nelli Såger

Hyvinvointialan kasvuyrittäjä, startup-aktivisti

Nelli Såger, DI, on hyvinvointialan kasvuyrittäjä ja startupaktivisti. Hän on Fifth Corner Inc. -yhtiön toimitusjohtaja ja yksi sen perustajista. Fifth Corner Inc. kehittää huippusuosittua mobiilisovellusta, YOU-appia, jonka avulla käyttäjät voivat parantaa hyvinvointiaan pienten tekojen kautta.

YOU-app sovellus perustuu neurotieteisiin ja psykologiaan. YOU-app tukee käyttäjiään elämäntapamuutoksissa pienten, konkreettisten tekojen (micro-actions) sekä positiivisen yhteisön avulla. Sovelluksella on satoja tuhansia käyttäjiä yli sadassa maassa ympäri maailmaa. YOU-tiimi tekee töitä erilaisten hyvinvointialan eksperttien, kuten Jamie Oliverin kanssa. Fifth Corner Inc. on ensimmäinen arvostetun Piilaaksossa sijaitsevan 500 Startups - kiihdyttämön läpi käynyt suomalaisyritys.

Nellin intohimona on positiivisen muutoksen edesauttaminen - skaalautuvasti ja teknologiaa hyödyntäen. Hän kiinnostui terveysteknologiasta päätyessään Piilaaksoon, teknologiamekkaan San Franciscon eteläpuoleisella rannikolla. Sågerin ensimmäinen oma yritys lähti kehittämään ohjelmistoa, joka yhdistää genomitietoa ja terveysmittareilla tallennettuja tietoja niin, että käyttäjälle voitiin kokonaisvaltainen kuva hänen terveydestään sekä yksilöityjä suosituksia. Aika ei kuitenkaan ollut näin kunnianhimoiselle projektille vielä valmis. Tiimi kuitenkin oppi tärkeän oppitunnin - tärkeintä ei ollutkaan tarkimmat analyysit ja niiden tuottama tieto vaan se, miten saadaan ihminen innostumaan ja tekemään tiedolla jotain. Oli rakennettava silta tiedon ja toiminnan välille.

Hyvinvoinnin lisäksi Nelli Såger on kiinnostunut myynnistä. Hän uskoo rohkeaan asenteeseen, hauskan ja rohkaisevan ilmapiirin luomiseen ja uuden rakentamiseen. Vuonna 2016 Såger oli puhumassa SLUSHissa aiheesta, Fixing the Health System Fail With Value Driven Design - miten yritysten ja tuotteiden underlying arvot vaikuttaa heidän käyttäjiensä hyvinvointiin ja terveyteen.

Luentoaiheita esimerkiksi:

- Miten muuttua? Kestävän muutoksen tiede - miten pienet muutokset muuttavat työpäiväsi, terveytesi ja elämäsi

- Mitä kasvuyrityksiltä voi oppia

- Yrittäjyys, rohkeus ja omiin unelmiin uskominen

- Henkilökohtaisen hyvinvoinnin johtamisen uudet tuulet, terveysteknologiat

//&quotPassionate about building scalable, meaningful products that change the lives of millions. I believe in fearless attitude, creating fun and encouraging atmosphere and building useful stuff with good people.&quot//

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nelli Såger, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.