Satu Heikinheimo

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Satu Heikinheimo

Satu Heikinheimo

Satu Heikinheimo on muotoilun lähettiläs, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä muotoilemaan asiakaslähtöisiä ja kestäviä palveluita ketterin menetelmin.

Satu on luova generalisti, joka on mm. ollut perustamassa kansallista naisten uraverkostoa, toiminut markkinoinnin ja rekrytoinnin tehtävissä, vetänyt pakolaisten yrittäjyysohjelmaa sekä toiminut kehityspäällikönä arkkitehti- ja tilasuunnitteluyrityksessä. Hän uskoo, että monialainen työkokemus on rikkaus muotoilijan tehtävässä ja hänen menestyksensä salaisuus on halu oppia. Tällä hetkellä Satu vie muotoilun ilosanomaa muotoilu- ja fasilitointitaitoja valmentaen ohjelmistotalossa nimeltä Fraktio. Päivätyön ohessa Satu juontaa ja moderoi eri tapahtumia sekä maalaa tauluja.

Satu on kokenut esiintyjä, joka ottaa energiallaan yleisöt haltuunsa. Hän on juontanut niin pienempiä kuin suuria globaaleja live- sekä etätapahtumia onnistuneesti niin suomeksi kuin englanniksi. Satun erikoisosaamista on yleisön osallistaminen ja innostaminen. Hän auttaa asiakkaita muotoilemaan tapahtumaa, ottaen huomioon kokonaisvaltaisen osallistujakokemuksen, jo usein suunnitteluvaiheessa. Juontajana Satu nostaa tapahtumasi tunnelman seuraavalle tasolle ja pitää tapahtuman teeman keskiössä sekä osallistujan mielenkiinnon yllä alusta loppuun saakka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Satu Heikinheimo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.