Satu Heikinheimo

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Satu Heikinheimo

Satu Heikinheimo

Design on uusi kansalaistaito

Satu Heikinheimo on strateginen muotoilija, jolla on Msc Business & Design Göteborgin yliopistosta. Hänellä on laaja kokemus erilaisista tehtävistä, joissa yhdistyvät palvelumuotoilu ja liiketoiminnan kehitys, joissa kestävyys sekä vaikuttavuus ovat yhdistäviä tekijöitä. Viime vuosina Satu on työskennellyt ICT-alalla strategisen muotoilun ja kasvun tehtävissä samalla edistäen kestävyyttä. Hän on myös valmentanut yrityksiä muotoiluajattelussa ja edistänyt fasilitointia ja auttanut tiimejä tekemään paremmin yhteistyötä.

Satu on jakanut asiantuntemustaan vierailevana luennoitsijana digitaalisen muotoilun koulutusohjelmassa Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja tulee opettamaan maailman ensimmäistä kurssia planeettakeskeisestä muotoiluajattelusta keväällä 2024.

Asuttuaan monissa eri maissa, kuten Alankomaissa, Englannissa, Ruotsissa ja Tansaniassa, Satu tuo työhönsä globaalin näkökulman. Hän esiintyy mielellään myös englanniksi.

Syksyllä 2023 Satu teki rohkean uraliikkeen havahduttuaan siihen, että planeettamme voidaan pelastaa disruptoimalla tapa, jolla suunnittelemme ja kehitämme palveluita kohti elämäntapaa, joka on inhimillisempi kuin koskaan.

Puhujana Satu yhdistää syvällisen ymmärryksen digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja kestävästä muotoilusta. Hän on saanut palautetta innostavasta, ajatuksia herättävästä ja intohimoisesta lähestymistavastaan. Hänen yleisönsä kiittävät häntä energisyydestä ja tuoreista näkökulmista sekä käytännön työkaluista kestävyyden edistämiseksi.

Aiheet esimerkiksi

  • Modernin palvelukehityksen disruptio
  • Vaikuttavuusyrittäjyys ja uudet toimintamallit
  • Design on uusi kansalaistaito

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Satu Heikinheimo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu