Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Osakeyhtiön tilinpäätös 2022 – tietopaketti tilinpäätöksestä ja verotuksesta

ST-Akatemia
Yhteenveto
1 päivä
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
Syksyllä 2022

Verkossa
Syksyllä 2022
Osakeyhtiön tilinpäätös 2022

Osakeyhtiön tilinpäätös 2022 – tietopaketti tilinpäätöksestä ja verotuksesta

Osakeyhtiön tilinpäätös 2022 – tietopaketti tilinpäätöksestä ja verotuksesta -koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle päivitetyt tiedot tilinpäätöksen laadintaa varten.

Koulutuksemme avulla varmistat tietosi siitä, mitä osakeyhtiön tilinpäätöksessä 2022 tulee huomioida. Tämä suosittu perustason koulutus on tarkoitettu tilinpäätöksen laatijoille ja tilinpäätöksen laatimiseen osallistuville.

Päivän aikana asiaa käsitellään seuraavien teemojen avulla:

  • tilinpäätöksen laatimisen perustekijät
  • tilinpäätöksen laatiminen kirjanpitolain mukaan
    • mm. arvostus- ja jaksotuskysymykset tilinpäätöksen laadinnassa ja käytännön esimerkkejä
  • verot tilinpäätöksessä.

Aamupäivällä painotus on kirjanpidollisissa näkökohdissa ja ajankohtaisissa kysymyksissä. Iltapäivän puolella keskityt keskeisiin tilinpäätöstä koskeviin veronäkökohtiin sekä verolain säännösmuutoksiin. Saat hyödyllistä tietoa mm. siitä, mitä tulkinnallisia kysymyksiä liittyy kirjanpidon tuloksen ja verotettavan tulon eroihin.

HuomKouluttaja- ja ohjelmatiedot ovat alustavat ja päivittyvät myöhemmin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Osakeyhtiön tilinpäätös 2022 – tietopaketti tilinpäätöksestä ja verotuksesta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille tilinpäätöksen laadintaan osallistuville ja tilinpäätösinformaation kanssa tekemisissä oleville taloushallinnon ammattilaisille.

Koulutuspaikka

Seuraa koulutusta joko etänä omalta laitteeltasi tai tule lähikoulutukseen Helsinkiin.

Kouluttaja

Kouluttaja- ja ohjelmatiedot ovat alustavat ja päivittyvät myöhemmin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Osakeyhtiön tilinpäätös 2022 – tietopaketti tilinpäätöksestä ja verotuksesta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ST-Akatemia

ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin ja verotuksen muutoksista – yhdessä eturivin asiantuntijoiden kanssa. ST-Akatemia Oy on Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama yhtiö. Löydät lisätietoa ST-Akatemian koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan...


Lue lisää kouluttajasta ST-Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ST-Akatemia

Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
stakatemia.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi

Käytännönläheisen kurssin jälkeen osaat kahdenkertaisen kirjanpidon ja ymmärrät miten tilikauden aikaisesta kirjanpidosta tehdään tilinpäätös.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Osakeyhtiön tilinpäätös 2022 – tietopaketti tilinpäätöksestä ja verotuksesta täytä seuraavat tiedot: