Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yritysjärjestelyt – verotuksen, osakeyhtiölain ja kirjanpidon näkökulmista | etäkoulutus

ST-Akatemia
Yhteenveto
1 päivä
   
Verkossa
Koulutus
Yritysjärjestelyt – verotuksen, osakeyhtiölain ja kirjanpidon näkökulmista

Yritysjärjestelyt – verotuksen, osakeyhtiölain ja kirjanpidon näkökulmista | etäkoulutus

Tiedätkö, mitä yritysjärjestely tarkoittaa ja mitä eri vaihtoehtoja on olemassa? Tunnetko yritysjärjestelyiden veroseuraamukset?

Tarvitsetko työssäsi tietoa siitä, mitä mahdollisuuksia yhtiöoikeus tarjoaa ja mitä järjestelyt tarkoittavat kirjanpidon kannalta?

Koulutuspäivän ohjelma

Etäkoulutuspäivässä syvennyt yritysjärjestelyihin verotuksen, yhtiöoikeuden ja kirjanpidon näkökulmista sekä yritysjärjestelyjen sopimuskäytäntöön.

Aamupäivän painopiste on verotuksellisessa käsittelyssä, jota kommentoidaan yhtiöoikeuden ja kirjanpidon näkökulmista. Opit lisää mm. yhtiön sulautumisesta, jakautumisesta ja purusta sekä liiketoimintasiirroista, osakevaihdosta ja selvitystilasta.

Iltapäivällä tarkastelet viimeaikaista oikeuskäytäntöä yritysjärjestelyjen verotuksen osalta sekä paneudut tiiviimmin liiketoiminta- ja osakekauppaan. Pääset aihealueisiin kiinni käytännönläheisten esimerkkien avulla.

Kaikki kouluttajat ovat mukana koko koulutuspäivän ottamassa osaa keskusteluun sekä vastaamassa osallistujien kysymyksiin.

Etäkoulutuksen toteutus

Etäkoulutukseen osallistuminen on helppoa, tarvitset ainoastaan nettiyhteyden ja kaiuttimet. Ohjeistamme etäyhteyksien testauksen sekä toimitamme sähköisen esitysmateriaalin ennen koulutuspäivää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yritysjärjestelyt – verotuksen, osakeyhtiölain ja kirjanpidon näkökulmista | etäkoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

  • yritysten taloushallinnosta vastaaville henkilöille
  • lakimiehille
  • veroasiantuntijoille
  • tilintarkastajille
  • yritysjohdolle

Kustannukset

720 € + alv 24 %

Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenille em. hinnasta –20 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yritysjärjestelyt – verotuksen, osakeyhtiölain ja kirjanpidon näkökulmista | etäkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ST-Akatemia

ST-Akatemia - taloushallinnon koulutusta

ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin ja verotuksen muutoksista – yhdessä eturivin asiantuntijoiden kanssa. ST-Akatemia Oy on Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama yhtiö. Löydät lisätietoa ST-Akatemian koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan...


Lue lisää kouluttajasta ST-Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ST-Akatemia

Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.suomentilintarkastajat.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yritysjärjestelyt – verotuksen, osakeyhtiölain ja kirjanpidon näkökulmista | etäkoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: