Koulutus
Ei arviointeja

Isännöinnin osaamiskartoitus

Taitotalo, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Kesto
1 päivä
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Isännöinnin osaamiskartoitus

Taitotalo
Kartoituksella selvitetään isännöintialalla toimivan osaaminen yrityksen tarpeiden pohjalta. Kartoituksen jälkeen työnantaja saa selvitykset osallistuvan henkilöstön osaamisen tasosta ja mahdollisista kehitystarpeista. Pyydä tarjous.

Palvelu toteutetaan yhteistyössä yrityksen kanssa ja räätälöidään yrityksestä nousevien tarpeiden pohjalta.

Sisältö ja kesto

Kartoitus suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä yrityksen kanssa, keskittyen juuri niihin aiheisiin, joiden osaamisen tilaa henkilöstössä halutaan selvittää, esimerkiksi henkilön työtehtävän tehtäväprofiiliin, haluttuun osaamistasoon tai tutkinnon perusteisiin.

Testaus toteutetaan verkkotentillä, jossa osallistuja vastaa annetun ajan puitteissa aihealueen monivalintakysymyksiin.

Testin vastaukset arvioi isännöintialan ammatillinen kouluttaja, joka antaa tilaajalle selvityksen osallistujan osaamisen tasosta sekä mahdollisista kehitystarpeista.

Osaamiskartoitus on tarkoitettu isännöitsijöille ja teknisille isännöitsijöille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Isännöinnin osaamiskartoitus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöinnin osaamiskartoitus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu