Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi

Työterveyslaitos, paikassa Helsinki
Kesto
2 päivää
Hinta
790 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
18 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
790 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
18 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 790 EUR + alv 24 % / osallistuja

Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi

Koulutus on merimieslääkärin pätevöittävää koulutusta, joka antaa kokonaiskuvan ja keskeiset perustiedot merenkulkijoiden terveydenhuollosta, laivaväen lääkärintarkastuksista sekä terveydellisen soveltuvuuden arvioinnista laivatyöhön. Liikennepalvelulain mukaisesti Liikenne- ja viestintävirasto (Traficom) hyväksyy hakemuksesta koulutuksen suorittaneen lääkärin merimieslääkäriksi enintään viideksi vuodeksi laivaväen lääkärintarkastusten tekemistä varten.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään laivatyön terveydellisiä vaatimuksia, alustyöolosuhteiden erityispiirteitä sekä laivaväen lääkärintarkastuksen suorittamista kansainvälisten ja kansallisten määräyksien ja ohjeiden valossa. Harjoitellaan terveydellisen soveltuvuuden arviointia tapausesimerkkien kautta. Koulutukseen sisältyy myös koulutuspäiviä edeltävästi suoritettavat ennakkotehtävät ja ohjelmamateriaaleihin perustuva tentti.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

18 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

Merimieslääkärin pätevyyttä hakevat lääkärit, soveltuu myös päivityskoulutukseksi jo aiemmin merimieslääkärihyväksynnän saaneille lääkäreille. Jos kurssilla on tilaa, voidaan koulutukseen ottaa myös muita merenkulkijoiden terveydenhuollossa toimivia terveydenhuollon ammattilaisia (terveydenhoitajat, työfysioterapeutit, työpsykologit)

Koulutuspaikka

Jäänmurtaja (toinen päivä Työterveyslaitos, Helsinki)
Topeliuksenkatu 41b
00250
Helsinki

Kustannukset

790,00 EUR + alv 0%
Hinta sisältää sähköisen materiaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu