🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Työsuojelupäällikön perustieto, etäkoulutus

Työterveyslaitos, Verkossa
Kesto
3 päivää
Hinta
1 100 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
7 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 päivää
Hinta
1 100 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
7 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 1 100 EUR + alv 24 % / osallistuja

Työsuojelupäällikön perustieto, etäkoulutus

Oletko uusi tai jo kokeneempi työsuojelutehtävässäsi, mutta haluaisit saada eväitä työsuojelupäällikön tehtävien hoitamiseen? Työsuojelupäällikön peruskoulutus antaa valmiudet toimia työnantajaa edustavana työsuojelun asiantuntijana sekä hyvät lähtökohdat työsuojelun vaikuttavuuden kehittämiseen työpaikalla.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen opetusjaksot:1. jakso 7. - 8.5.20242. jakso 14.5.2024Työsuojelupäällikön koulutuksessa käsitellään työsuojelun yhteistoimintaa työpaikalla sekä työsuojeluun liittyviä tehtäviä ja vastuita. Työn erilaisia haitta-, vaara- ja kuormitustekijöitä ja niiden arviointia tarkastellaan toimivien työsuojelukäytäntöjen näkökulmasta. Koulutuksessa kuullaan myös työsuojeluviranomaistoiminnasta ja työterveysyhteistyöstä sekä työpaikkaesimerkki.Opetusmenetelminä ovat luennot ja ryhmäkeskustelut. Koulutuksen toteuttavat Työterveyslaitoksen eri aihealueiden asiantuntijat.Koulutuspäivien aikataulu:1. päivä klo 9.00-16.00 (ilmoittautuminen klo 8.30->)2. päivä klo 8.30-16.003. päivä klo 8.30-15.00

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

7 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu työsuojelupäällikön tehtävään nimetyille ja muille työnantajan edustajille. Koulutus toteutetaan samanaikaisesti Työsuojeluvaltuutetun perustieto -koulutuksen kanssa.

Koulutuspaikka

Etäkoulutus



Kustannukset

1100,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu sisältää opetuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuojelupäällikön perustieto, etäkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu