🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Työsuojelun jatkokoulutus, Tampere

Työterveyslaitos, paikassa Tampere
Kesto
2 päivää
Hinta
790 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
790 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 790 EUR + alv 24 % / osallistuja

Työsuojelun jatkokoulutus, Tampere

Työnantajan tulee huolehtia siitä, että työsuojelun yhteistoimintahenkilöillä (työsuojelupäälliköllä, työsuojeluvaltuutetulla ja varavaltuutetulla) on mahdollisuus saada tehtävän edellyttämää koulutusta. Työsuojelun peruskoulutus ei kuitenkaan usein riitä, koska eteen tulevat kysymykset ovat monimutkaisia, eikä perustasolla ole mahdollista edetä riittävän syvälle käsiteltäviin asioihin. Suosittelemme osallistumista kaikille Työsuojelun perustieto- tai vastaavan koulutuksen käyneille sekä henkilöille, joilla on jo kertynyt kokemusta työsuojelutehtävien hoidosta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään työsuojelun yhteyttä johtamiseen, viestintään ja yhteistoimintaan. Lisäksi pohditaan työntekijän työkyvyn, toimivan työyhteisön ja turvallisen sisäympäristön edellytyksiä.Koulutus on case-painotteinen. Harjoittelemme ratkaisemaan erilaisia työsuojelukysymyksiä yhdessä asiantuntijoiden ohjauksella käytännönläheisesti ja osallistujien omien työpaikkojen tilanteisiin peilaten. Koulutuksen toteuttavat Työterveyslaitoksen eri aihealueiden asiantuntijat.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu Työsuojelun perustieto -koulutuksen käyneille työsuojelupäälliköille ja -valtuutetuille sekä muille, jotka haluavat syventää osaamistaan. Koulutuksella voit täydentää opintoja Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutusta varten.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos
Kalevantie 2
33100
Tampere

Kustannukset

790,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu sisältää opetuksen, sähköisen koulutusmateriaalin, ohjelmaan merkityt kahvitarjoilut ja lounaat.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuojelun jatkokoulutus, Tampere? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu