Ilmailualan työsuojelun peruskurssi

Työturvallisuuskeskus, paikassa Helsinki
Kesto
5 päivää
Kesto
5 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ilmailualan työsuojelun peruskurssi

lentokoneen siipi

Edistä ilmailualan työhyvinvointia ja turvallisuutta

Koulutuksen tavoitteena on tukea työsuojelun yhteistoimintahenkilöstöä ja esihenkilöitä antamalla perustietoa työsuojelusäädöksistä, työsuojelun yhteistoiminnasta ja työturvallisuuteen liittyvistä suosituksista.

Osallistuja

  • saa perustiedot työsuojelusta ja omasta työsuojelutehtävästään
  • ymmärtää työsuojelutoiminnan merkityksen osana työpaikan perustehtävän, tuottavuuden ja laadun kehittämistä
  • tuntee ja ymmärtää työsuojelun ja työturvallisuuden käsitteet, merkityksen, tehtävät sekä niihin liittyvän lainsäädännön
  • tuntee ja ymmärtää ennakoivan työsuojelutoiminnan merkityksen erilaisten vaara-, haitta- ja kuormitustekijöiden tunnistamisessa ja torjunnassa
  • saa valmiuksia yhteistyöhön työpaikan toimijoiden kanssa turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen
  • saa tukea jatkuvaan tiedon hankintaan ja sen hyödyntämiseen.

Koulutuksen kesto on 5 pv ja se toteutetaan kahdessa jaksossa (3 + 2 pv).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ilmailualan työsuojelun peruskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, esimiehet ja tarvittaessa muu henkilöstö

Kustannukset

590,00 EUR + alv 24%.

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Osallistumiseen sisältyy ohjelmaan merkityt tarjoilut lähiosallistujille. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään 15 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko maksu veloitetaan mikäli peruutus on tehty alle seitsemän (7) vuorokautta ennen koulutuksen alkua tai peruutusta ei ole ilmoitettu lainkaan. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, kun vaihtumisesta ilmoitetaan etukäteen koulutuskoordinaattorille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ilmailualan työsuojelun peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu

NPS-palaute

NPS 75.15NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.