Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työn vaarojen arviointi

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
1 päivä
215 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Turku, Verkossa
Alkavat koulutukset
Turku
215 EUR
22.3.2022

Oulu
215 EUR
13.4.2022

Helsinki
215 EUR
10.5.2022

Jyväskylä
215 EUR
13.9.2022

Työn vaarojen arviointi

Päivän aikana perehdytään vaarojen arviointiin osana työpaikan turvallisuuden kehittämistä ja turvallisuusjohtamista. Hyvin tehty vaarojen arviointi on myös hyvien päätösten perusta, jolle turvallisuutta on hyvä rakentaa.

Käymme päivän aikana läpi vaarojen arvioinnin roolia ja menettelytapoja, toimintamalleja miten vaarojen arviointi toteutetaan työpaikalla sekä perehdymme mm. arvioinnin ongelmiin. Päivän tavoitteena on, että osallistuja kykenee viemään läpi perustasoisen vaarojen arviointikierroksen työpaikallaan. Päivän aikana käsittelemme asiaa käytännönläheisesti ja harjoittelemme arviointia myös käytännössä ohjatuissa pienryhmissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työn vaarojen arviointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu työpaikan työsuojeluhenkilöstölle, työsuojelupäälliköille ja esihenkilöille.

Kustannukset

215,00 EUR + alv 24%. Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työn vaarojen arviointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työn vaarojen arviointi täytä seuraavat tiedot: