Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Työtapaturmat ja niiden tutkiminen

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
0,5 päivää
150 EUR + alv 24 %
15.10.2020
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Työtapaturmat ja niiden tutkiminen

Työtapaturmia sattuu työpaikoilla edelleen liian paljon ja niiden tutkiminen on useassa paikassa osoittautunut haasteelliseksi. Työtapaturman sattuessa on tärkeää reagoida nopeasti ja etsiä oikeat syyt tapahtuman takana sekä tehdä niihin korjaavat toimenpiteet.

Tämän koulutuksen tarkoituksena on oppia työtapaturmien tutkintaprosessi suunnittelusta korjaavien toimenpiteiden merkitykseen. Käymme läpi eri tutkintamenetelmiä sekä tutustumme Työturvallisuuskeskuksen ilmaiseen Tapaturmatutka -työkaluun. Käymme läpi myös huomioon otettavat asiat tutkinnan ja korjaavien toimenpiteiden toteuttamisen jälkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työtapaturmat ja niiden tutkiminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työtapaturmien tutkintaan osallistuville, työsuojeluhenkilöstölle, esimiehille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Sisältö

-Työtapaturmien taustoja ja tilastoja
-Tutkinnan suunnittelu ja organisointi
-Menetelmiä tutkintaan
-Korjaavat toimenpiteet ja oppiminen
-Esimerkkitapaus

Kustannukset

150,00 EUR + alv 24%
Koulutuksen hinnoittelu on osallistujakohtainen. Mikäli koulutukseen osallistuu saman päätelaitteen/yhteyden takaa useampi henkilö, tulee osallistujamäärän vastata todellisuutta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työtapaturmat ja niiden tutkiminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskus - työsuojelukoulutukset

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työtapaturmat ja niiden tutkiminen täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: