Laborantin aikuiskoulutusta - Foorumi

13.6.2011 13.30   Pallokala81

Tarvitsisin laborantin koulutusta aikuispuolelta. Osaatteko auttaa?


RE: Laborantin aikuiskoulutusta
14.6.2011 14.50   Koulutus.fi.n koulutusneuvoja

Hei Pallokala, Koulutusneuvoja

Kiitos yhteydenotostasi Koulutus.fi:hin. Kuten olet varmasti ymmärtänytkin, me emme itse järjestä koulutuksia ollenkaan vaan keräämme tietoa työelämän täydennyskoulutuksista yhdelle sivustolle.

Laboratoriotyöhön liittyviä vaihtoehtojamme voit katsella tästä: http://www.koulutus.fi/haku/laboratoriotyo

Suosittelen myös tutustumaan sisarsivustomme Studentum.fi:n kokoamaan koulutustarjontaan. Studentum kerää vastaavasti tietoa ennen kaikkea tutkintoon johtavista, pidempikestoisista koulutuksista Koulutus.fi:n keskittyessä työelämän koulutustarjontaan.

Klikkaamalla koulutusten nimiä saat näkyville tarkempaa tietoa kyseisestä koulutuksesta. Koulutuksenjärjestäjiin voit ottaa yhteyttä kyseisen sivun alalaidasta löytyvän yhteydenottopyyntölomakkeen avulla.

Toivottavasti sinulle on apua näistä neuvoista!

Terveisin,
Koulutus.fi:n neuvonta 


RE: Laborantin aikuiskoulutusta
28.6.2011 8.39   Kaisu Venho

Hei "Pallokala",
viestistäsi on jo aikaa - huomasin vasta tänään, että olet kiinnostunut laboratorioalan koulutuksesta. Ehkö olet jo löytänyt tiedon siitä, että myös Omnian aikuisopistossa voit opiskella laboratorioalan perustutkinnon. Jos sinulle ei vielä ole opiskelupaikkaa, niin ota yhteyttä elokuussa Omnian Sari Stalderiin puh. 046 851 4742 ja kysele vielä mahdollisia aloituspaikkoja . Voit myös lähettää sähköpostia aikuisopisto@omnia.fi. Netistä löydät koulutuksen omnia.fi --> Hae aikuisopistoon


Löydä koulutuksia aiheesta:
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.