🎓 MBA-stipendin hakuaika on auki 16.6. saakka. Lue lisää ja hae »

miten koulutuksen pariin? - Foorumi

19.8.2009 15.49   työtön työnhakija

Tässä kysymyksiä vailla vastausta: 1. Onko verkko/etäkoulutukset maksullisia? entä avoimet koulutukset? 2. Pitääkö niistä ilmoittaa esim. työkkäriin jos opiskelee verkossa? 3.onko mahdollisuutta hakea useampaan etäkoulutukseen? 4.Voiko kursseille osallistua myös työttömät?


RE: miten koulutuksen pariin?
2.9.2009 10.14   Koulutus.fi

Hei työtön työnhakija,

Tässä vastauksia kysymyksiisi: Koulutusneuvoja

1.Verkko- ja etäkoulutukset voivat olla joko maksullisia tai maksuttomia. Useimmat verkkokurssit ovat yritysten tarjoamia palvelutuotteita eli niihin osallistumisesta peritään maksu. Useat oppisopimuskoulutukset ovat opiskelijalle maksuttomia, näissä tapauksissa opiskelijalla tulee olla työpaikka ja työnantajan sopimus osallistumisesta oppisopimuskoulutukseen. Monet oppisopimuskoulutukset järjestetään lähi- tai monimuoto-opiskeluna eli vain osittain etänä/verkossa. Avoimien kurssien kohdalla pätee samat ohjeet.

2. Verkko-opiskeluun voi osallistua kuka tahansa, mutta kannattaa olla yhteydessä työvoimakeskukseen mikäli koet, että osallistumisella jotain erityisiä vaikutuksia tilanteeseesi.

3. Kursseja voi suorittaa samanaikaisesti.

4. Kurssit ovat suunnattu työelämän tarpeisiin, mutta ellei kohderyhmää ole tarkasti rajattu, ei pitäisi olla väliä onko työssä käyvä vai työtön. Ota yhteyttä kyseisen kurssin järjestäjään suoraan saadaksesi lisätietoja. Yhteydenottopyyntö-lomakkeen tätä varten löydät kunkin koulutusesittelyn yhteydestä.

Onnea työnhakuun!

Terveisin,
Koulutus.fi:n neuvonta


studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.