🎓 MBA-stipendin hakuaika on auki 16.6. saakka. Lue lisää ja hae »

pikaisesti uusiin hommiin - Foorumi

12.1.2010 10.50   Jade
Helou! Olen jo pitkät koulut käynyt, joten ei kiinnosta opiskella enää uudestaan useampaan vuotta, mutta haluisin omata jonkun ammattitaidon/ammatin johon on suhteellisen lyhyt koulutus? mitä vaihtoehtoja olis tarjolla? kiitti!

RE: pikaisesti uusiin hommiin
12.1.2010 11.48   Koulutusneuvoja

Hei Jade,

Koulutus.fi kokoaa enimmäkseen työelämässä oleville henkilöille suunniteltuja täydennykoulutusvaihtoehtoja, mutta muutamia oppisopimuskoulutuksiakin löytyy ja niitä voit katsella tästä.

KoulutusneuvojaJos etsit ammattiin johtavaa, maksutonta koulutusta, suosittelen tutustumaan sivustoon osoitteessa www.studentum.fi. Sivusto kokoaa yhteen erilaisia nuorille ja aikuisille tarkoitettuja koulutuksia, jotka johtavat jonkinlaiseen tutkintoon tai ammattiin. Niin sanottuja lyhyempiä ammattiin johtavia kursseja ovat esim. hieroja, kosmetologi, kampaaja, liikunnanohjaaja, koulunkäyntiavustaja, baarimestari, koirankouluttaja.

Voit etsiä koulutuksia esim. Studentumin etusivun vapaasanahaussa tai tutustua vaihtoehtoihin kategoriahaun kautta. Koulutusten nimiä klikkaamalla tulet aina kyseisen koulutuksen esittelyyn ja jos tarvitset lisätietoa, jokaiselta esittelysivulta löytyy lomake, jolla saa yhteyden koulutuksenjärjestäjään.

Tiesithän myös, että Työ- ja elinkeinotoimistot järjestävät uraohjausta.

Onnea opintoihin!

Terveisin,
Koulutus.fi:n neuvonta


studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.