Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
 

NLP-koulutus tehostaa vuorovaikutustaitoja ja työtuloksia

Oletko koskaan ajatellut, että ajatteluasi muuttamalla muutat myös omaa olemustasi? Domino-efektin lailla oma ajattelusi ja olotilasi heijastuu ulospäin ja vaikuttaa myös muihin.

Omien ajattelurakenteiden muuttaminen saattaa näin ollen olla ratkaisevassa roolissa erityisesti työelämässä. Aktiivisella itsensä kehittämisellä ja vanhoja ajatusrakenteita uudistamalla parannat vuorovaikutustasi ja kykenet ymmärtämään myös muiden ajattelua tehokkaammin.

NLP-koulutus pyrkii kehittämään eri alojen ammattilaisten tehokkuutta ja ihmistuntemusta sen tärkeimmän – oman mielen ja toiminnan – kautta. NLP on lyhenne englannin kielen sanoista neuro-linguistic programming. Suomeksi NLP:tä voidaan kutsua neurolingvistiseksi ohjelmoinniksi. Neurolingvistinen ohjelmointi on Richard Bandlerin ja John Grinderin 1970-luvulla kehittämä psykologian lähestymistapa, jossa pyritään parempien vuorovaikutustaitojen ja tehokkaamman oppimisen saavuttamiseen NLP-koulutuksen kautta.

Bandler ja Grinder aloittivat NLP-mallin rakentamisen tutkimalla ja kartoittamalla eri aloilla menestyneiden ammattilaisten toimintatapoja ja käytöstä. Kartoituksen tuloksena syntyi NLP-koulutus, jonka mukaan menestyneiden henkilöiden käyttämät tekniikat ovat jokaisen ulottuvissa.

NLP-koulutuksesta hyötyvät monien eri alojen ammattilaiset

NLP-koulutus korostaa, että käytännön kokemuksen kautta opittuja kieli-, ajattelu- ja toimintamalleja on mahdollista tietoisesti muokata erilaisten harjoitusten kautta. Harjoittelulla voidaan muun muassa vaikuttaa omiin ajattelumalleihin ja tunnetiloihin, poistaa haitallisia uskomuksia ja ajatusrakenteita sekä asettaa ja saavuttaa parempia tavoitteita. 
Itsensä kehittymisestä hyötyy jokainen, mutta NLP-koulutus on erityisen suositeltavaa työelämän osaajille.

NLP-koulutuksen harjoituksista on todennettua hyötyä erityisesti johtamisen, opetuksen sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille. Koulutuksen avulla parannat vuorovaikutustaitojasi, jolloin pystyt luomaan paremman kontaktin asiakkaaseen tai oppilaaseen. Syvemmän kontaktin ja eri ajattelumallien tehokkaamman ymmärtämisen avulla pystyt myös paremmin valitsemaan juuri kohderyhmällesi sopivan markkinointi-, opetus- tai johtamistyylin.

Palaa sivun alkuun

Etsitkö koulutusta?

Koulutus.fi:n ilmaisen tarjouspyyntöpalvelun kautta saat apua koulutusten etsintään.

Täytä lomake tästä

Tarjouspyyntöpalvelu

Vertaile koulutuksia
Etsi kurssi kalenterin avulla
marraskuu 2018
ma
ti
ke
to
pe
la
su
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9