Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Näyttää 1-17 koulutusta 17 tuloksesta
  • = Tarjonnassa myös kesällä
Näyttää 1-17 koulutusta 17 tuloksesta
 

Varastokoulutuksella vahvistat osaamistasi varastotyössä

Varastot ja varastointi liittyvät läheisesti logistiikkaan. Yritykset siirtävät niin raaka-aineita kuin valmiita tuotteita, jotka eri kuljetusprosessien väleissä varastoidaan ennen seuraavaa siirtoa. Varastokoulutusten avulla vahvistat osaamistasi varastotyöskentelyssä ja saat uusia työkaluja varastointiin.

Varastoinnin koulutusta voivat tarvita niin varastotyöntekijät, varastonhoitajat, tavarankäsittelijät kuin varastopäällikötkin. Eri tarpeisiin on tarjolla erilaisia koulutusmuotoja aina muutaman tunnin lyhytkurssista aina varastoalan erikoisammattitutkintoihin.

Varastokoulutus tehostaa liiketoimintaa

Jotta tuotteiden logistinen siirtely sujuisi mahdollisimman jouhevasti, tarvitaan tarkkaa tietoa siitä, mitä varastosta löytyy. Tämän vuoksi varastoinnista pidetään varastokirjanpitoa. Varaston tavaroiden kirjaamista voidaan kutsua myös inventaarioksi. Varastokoulutukset kouluttavat huolellisiin ja oikeaoppiseen varatonhallintaan. Lisäksi koulutukset tehostavat logista kiertoa eli tuotteita pyritään pitämään varastossa mahdollisimman lyhyen aikaa.

Varastokoulutuksesta välineet turvalliseen työskentelyyn

Varastoinnin onnistumiseksi varastoissa tarvitaan muun muassa kuormalavoja ja kuljetuslaatikoita sekä pakkausvälinteitä. Laatikoiden ja lavojen kuljettamiseen tarvitaan puolestaan kuljetuslaitteita, kuten trukkeja ja vaunuja. varastokoulutusten avulla varastohenkilökunta on koulutettu käyttämään kuljetusvälineitä oikein ja turvallisesti - kuljetetaanhan niillä myös todella raskaita tuotteita.

Yksi varastokoulutuksista onkin trukinkuljettajan koulutus. Koulutuksessa keskitytään trukin turvalliseen ja oikeaoppimiseen kuljettamiseen.

Palaa sivun alkuun

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Inspiraatioksi
Koulunkäyntiavustajaksi oppisopi...
Opiskelijatarina: Amiedu

Suomeen seitsemän vuotta sitten muuttanut Anna Rubanova työskentelee koulunkäyntiavustajana valmistavalla luokalla 1-2 luokkalaisten maahanmuuttajien kanssa. Kun koulun rehtori ehdotti oppisopimusta, Anna innostui heti mahdollisuudesta. 

Koulunkäyntiavustajaksi maahanmuuttajakoulutuksella
Laadukasta lähihoitajakoulutusta...
Opiskelijatarina: Amiedu

Asaad Al- Khattab osallistui Amiedussa maahanmuuttajien hoito- ja kasvatusalan ammatilliseen osaamiskartoitukseen ja nyt hänen matkansa jatkuu Amiedulla lähihoitajaopintojen parissa. 

Lue lisää
Johtamisen erikoisammattitutkint...
Opiskelijatarina: Amiedu

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy yksikönjohtajana toimiva Pinja Marjamäki suoritti sosiaali- ja terveysalalle suunnatun Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Lue lisää