Microsoft Copilot tekoälyn perusteet

Aluekoulutus, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Microsoft Copilot tekoälyn perusteet

Aluekoulutus

Generatiivinen tekoäly tehostaa tutkitusti esimerkiksi tekstin tuottamiseen, viestintään ja tiedon hankintaan liittyviä työtehtäviä. Microsoft Copilot tuo tekoälyn integroidusti saataville Microsoft 365-sovelluksiin. Miten voin kirjoittaa nopeammin myyntiraportin Wordillä? Mitä päätettiin palaverissa, johon en ehtinyt osallistua? Miten luonnostelen nopeasti PowerPoint esityksen seuraavaan palaveriin? Mitkä ovat Excel-taulukon tärkeimmät pointit? Millainen on toimiva syöte tekoälylle ja miten erilaisia tehtäviä kannattaa lähestyä tekoälyn avulla?

Tässä koulutuksessa käymme lävitse erilaisia käytännön skenaarioita, joilla voit ottaa Microsoft Copilot tekoälytoiminnallisuudet tehokkaasti käyttöön. Koulutuksessa otetaan loppukäyttäjän näkökulma mitä toimivilla syötteillä ja voimakkaalla tekoälyllä tutuissa sovelluksissa saadaan aikaan. Käymme myös lävitse käytännön esimerkkejä, jotka yhdistävät saumattomasti eri sovelluksia. Lisäksi käymme lävitse hieman generatiivisen tekoälyn perusteita, joten ennakkotietoja koulutukseen ei tarvita.

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka pohtivat Microsoft 365 Copilot käyttöönottoa ja haluavat saada ymmärryksen siitä, mihin ja miten sitä voi käyttää tai ovat jo Copilot käyttäjiä ja haluavat oppia lisää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Microsoft Copilot tekoälyn perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

9:00 - 12:00

Kouluttaja

FM, DI, KTM Jani Teerioja

Kustannukset

390 €/hlö+ ALV 24 %

Samasta organisaatiosta lisäosallistujat webinaariin -50 %

Tilaisuuden järjestäjänä toimii Yritysakatemia, joka hoitaa käytännön järjestelyt ja laskutuksen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Microsoft Copilot tekoälyn perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Aluekoulutus
Aluepro Oy
Koulutie 6
74300 Sonkäjärvi

Ajankohtaista koulutusta alueiden kilpailukyvyn tueksi

Aluepro Oy tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden, yritysten sekä kolmannen sektorin  eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluepro Oy:n koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat korkeakouluista...

Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu