Arvioinnit aiheesta Ari Hovi Oy

(4)
Matti Sandkvist
(5)
Kurssi oli erittäin hyödyllinen vaikka kokemusta sql:n kirjoittamisesta on kertynyt useilta vuosilta.
Ari Alsi
(5)
Kurssi täytti juuri ne odotukset jotka olin asettanut sille. SQL harjoitukset, sekä keskustelut niistä, tekivät oppimisen helpoksi ja toivat teorian käytäntöön. Plussa oli vielä siinä, että harjoitus ympäristöjä oli kolme, joista saattoi valita itselleen soivimman. Lisäksi jokaiseen ympäristöön oli erikseen räätälöity materiaali.
Pontus Ristikartano
(5)
Kurssilla tuodaan hyvin esille tämän varsin uuden menetelmän käyttö EDW-kantojen suunnittelussa. Kurssin jälkeen on hyvä ymmärrys Data Vault –mallinnuksesta sekä tiedostaa menetelmän mukanaan tuomat mahdollisuudet. Koulutus oli selkeää ja asioita havainnollistettiin relevanttien esimerkkien avulla. Kouluttaja oli ensiluokkaisen asiantunteva j...
Näytä kokonaan
Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.