Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Ari Hovi Oy

Keskiarvo: 5

Perustuu 75 arviointiin

Osallistuja
A truly competent trainer who was able to deepen his teaching with his own experience.
Osallistuja
Knowledgeable trainer, appropriate amount of information, lots of practical examples.
Osallistuja
Osallistuja
Training gives a good overview of the subject.
Osallistuja
Osallistuja
Osallistuja
a Senior Consultant from a leading Finnish IT consultancy company
This was one of the best trainings I have ever taken! Cindi showed she fully masters the content and material inside out, and she is really good in doing the actual training. Thank You! nothing you could have done better.
Osallistuja
This was one of the best trainings I have ever taken! Cindi showed she fully masters the content and material inside out, and she is really good in doing the actual trainging. Thank You! nothing you could have done better.
Osallistuja
The trainer was really qualified!
Osallistuja
Osallistuja
The trainer clearly has a long track record.
Osallistuja
A knowledgeable teacher with a great ability to present even complex issues clearly. Good atmosphere.
Osallistuja
A knowledgeable teacher. Even though it was a big group, the arrangements were successful. An incredible opportunity to learn from one of the best professionals in the world.
Osallistuja
Good course and good trainer.
Osallistuja
Trainer had ability to answer questions straight away.
Osallistuja
Osallistuja
A wise and attentive teacher.
Osallistuja
Most recent recommendations on DV 2.0 practices.
Osallistuja
Good location and good trainer.
Osallistuja
Kurssilla sain hyvän kuvan siitä, mitä Data Vault –menetelmä on vaikka minulla ei ennestään ollut kokemusta kyseisestä menetelmästä. Kurssilla keskusteltiin paljon, mikä herätti omia ajatuksia ja ideoita meneillään olevissa hankkeissa. Muutama harjoitus syvensi ymmärrystä eikä harjoitusten teko vienyt päähuomiota itse teorialta.
Osallistuja
Kurssille kannattaa osallistua, sillä menetelmää voi soveltaa kokonaan tai osittain mallinnettavaan kohteeseen. Kurssi herättää ajatuksia esimerkiksi siitä, miten eri tavoin DW -hankkeessa voi tietojen historioinnin toteuttaa. Menetelmän tuntemisesta on hyötyä myös, kun toteutetaan järjestelmiä, jotka on mallinnettu Data Vault –menetelmällä.
Osallistuja
Halusin laajentaa kokonaiskuvaa DV:stä, myös verrattuna muihin malleihin. Parasta oli kokonaisuus ja lupausten mukainen anti, arvioni on 5/5. Suosittelen!
Kimmo Lassila, Helsingin kaupunki, Opetusvirasto
SQL-syventävät päivät tarjoavat SQL:n perusteet hallitsevalle ja jonkin aikaa kieltä käyttäneelle tiiviin kertauksen ja hyviä käytänteitä opettavan kurssin, jonka perusoivalluksiin kuuluu oppiminen tekemällä. Kurssin harjoitukset ovat vaikeustasoiltaan kasvavia kurssin loppua kohti, ja tekevät sen, minkä niiden on tarkoituskin: kasvattavat ruoka...
Näytä kokonaan
Jani Nissinen, Jaospäällikkö / Section Manager, Tietokarhu Oy
Ari Hovin SQL Syventävät Päivät -kurssi on pidetty yrityksessämme useita kertoja. Arin ammattitaito ja joustavuus on mahdollistanut räätälöidyt SQL Syventävät Päivät -kurssit meidän tarpeisiin omassa ympäristössämme. Osallistujat ovat kiitelleet kurssin olleen yksi hyödyllisimmistä kursseista heidän työurallaan!Osallistujat ovat olleet todella t...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.