Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut

Kesto
1–17 kuukautta
Seuraava toteutus
maaliskuu 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.1.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1–17 kuukautta
Seuraava toteutus
maaliskuu 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.1.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut

Koulutuksen sisältö

Koulutus perustuu itsenäisesti suoritettaviin verkko-kursseihin, ammatillisten opettajien toimiessa tukena opinnoissa. Koulutus sisältää seuraavat tutkinnon osat:  

  • Tieto- ja viestintätekniikan perustehtävät
  • Teknisessä tukipalvelussa toimiminen
  • Tietoteknisen ratkaisun myynti (painotus pilvipalveluissa)
  • Järjestelmätuessa toimiminen (painotus pilvipalveluissa)

Koulutuksessa on mahdollista suorittaa yksittäisiä tutkinnon osia tai koko tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto. Koko tutkinto koostuu em. neljästä tutkinnon osaa ja yhteisistä opinnoista, jotka nekin suoritetaan verkko-opintoina.

Tutkinnon osan arvosana muodostuu työpaikalla tapahtuvassa näytössä osoittamasi osaamisen perusteella. Mikäli työskentelet IT-alan tehtävissä, voit todennäköisesti tehdä kaikkien tutkinnon osien näytöt omalla työpaikallasi. Tehdessäsi näytöt työpaikallasi IT-alan tehtävissä, teemme oppisopimuksen kanssasi. Mikäli työskentelet muussa kuin IT-alan tehtävässä tai olet työelämän ulkopuolella, sinun on etsittävä sopiva työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikka osoittaaksesi tutkinnon osiin liittyvä osaamisesi. Autamme sopivan paikan löytämisessä.

Opiskelua varten tarvitset nettiyhteydellä varustetun tietokoneen.

Opintojen eteneminen

Verkko-opintojen suorittamisen jälkeen on työpaikalla tapahtuvan oppimisen eli harjoittelun vuoro. Jos opiskelet koko tutkinnon, harjoittelun suositeltu kesto on 5 kk ja se sijoittuu kevätlukukaudelle 2025. Mikäli suoritat vain yksittäisiä tutkinnon osia, voit mennä harjoitteluun heti ao. tutkinnon osan verkko-opintojen jälkeen ja silloin jakso on lyhyempi. Ao. opintoluettelo on ohjeellinen ja opintoja on mahdollista tehdä myös nopeammassa tahdissa.

Opintoluettelo

Kevät 2024
Tieto- ja viestintätekniikan perustehtävät
Teknisessä tukipalvelussa toimiminen

Syksy 2024
Järjestelmätuessa toimiminen
Tietoteknisen ratkaisun myynti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

maaliskuu 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.1.2024

Kohderyhmä

Koulutus sopii esimerkiksi alanvaihtajalle tai henkilölle, joka työskentelee IT-alalla ja haluaa hankkia pilvipalveluosaamista opiskelemalla tieto- ja viestintätekniikan tutkinnon osia tai koko tutkinnon. Koulutus järjestetään suomen kielellä.

Jatko-opinnot

Jos haluat jatkaa alan korkeakouluopintoja töiden ohella, perustutkinnosta voit hakeutua jatkamaan jatko-opintoväylien kautta Haaga-Heliaan ICT-Tradenomiksi tai Metropoliaan ICT-insinööriksi. Jatko-opintoväylän opiskelijana voit saavuttaa aiemmin hankitun osaamisen tunnustamisen kautta lähes vuoden korkeakouluopinnot perustutkinnossa saavutetusta osaamisesta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Business College Helsinki
Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...

Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu