🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut

Business College Helsinki
Yhteenveto
1–17 kuukautta
elokuu 2023
Haku päättyy: 4.5.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut

Koulutuksen sisältö

Koulutus perustuu itsenäisesti suoritettaviin verkko-kursseihin, ammatillisten opettajien toimiessa tukena opinnoissa. Koulutus sisältää seuraavat tutkinnon osat:  

  • Tieto- ja viestintätekniikan perustehtävät
  • Teknisessä tukipalvelussa toimiminen
  • Tietoteknisen ratkaisun myynti (painotus pilvipalveluissa)
  • Järjestelmätuessa toimiminen (painotus pilvipalveluissa)

Koulutuksessa on mahdollista suorittaa yksittäisiä tutkinnon osia tai koko tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto. Koko tutkinto koostuu em. neljästä tutkinnon osaa ja yhteisistä opinnoista, jotka nekin suoritetaan verkko-opintoina.

Tutkinnon osan arvosana muodostuu työpaikalla tapahtuvassa näytössä osoittamasi osaamisen perusteella. Mikäli työskentelet IT-alan tehtävissä, voit todennäköisesti tehdä kaikkien tutkinnon osien näytöt omalla työpaikallasi. Tehdessäsi näytöt työpaikallasi IT-alan tehtävissä, teemme oppisopimuksen kanssasi. Mikäli työskentelet muussa kuin IT-alan tehtävässä tai olet työelämän ulkopuolella, sinun on etsittävä sopiva työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikka osoittaaksesi tutkinnon osiin liittyvä osaamisesi. Autamme sopivan paikan löytämisessä.

Opiskelua varten tarvitset nettiyhteydellä varustetun tietokoneen.

Opintojen eteneminen

Verkko-opintojen suorittamisen jälkeen on työpaikalla tapahtuvan oppimisen eli harjoittelun vuoro. Jos opiskelet koko tutkinnon, harjoittelun suositeltu kesto on 5 kk ja se sijoittuu kevätlukukaudelle 2024. Mikäli suoritat vain yksittäisiä tutkinnon osia, voit mennä harjoitteluun heti ao. tutkinnon osan verkko-opintojen jälkeen ja silloin jakso on lyhyempi.

Opintoluettelo

Kevät 2023
Tieto- ja viestintätekniikan perustehtävät
Teknisessä tukipalvelussa toimiminen

Syksy 2023
Järjestelmätuessa toimiminen
Tietoteknisen ratkaisun myynti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii esimerkiksi alanvaihtajalle tai henkilölle, joka työskentelee IT-alalla ja haluaa hankkia pilvipalveluosaamista opiskelemalla tieto- ja viestintätekniikan tutkinnon osia tai koko tutkinnon. Koulutus järjestetään suomen kielellä.

Jatko-opinnot

Jos haluat jatkaa alan korkeakouluopintoja töiden ohella, perustutkinnosta voit hakeutua jatkamaan jatko-opintoväylien kautta Haaga-Heliaan ICT-Tradenomiksi tai Metropoliaan ICT-insinööriksi. Jatko-opintoväylän opiskelijana voit saavuttaa aiemmin hankitun osaamisen tunnustamisen kautta lähes vuoden korkeakouluopinnot perustutkinnossa saavutetusta osaamisesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...


Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Kustannukset
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)