SLK Instituutti, Helsinki Business College Oy

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua, lähiopetuksen (= oppitunnit oppilaitoksen tiloissa) määrä vaihtelee tutkinnoittain ja suoritustavoittain (iltaopiskelu, oppisopimuskoulutus, tunteja päiväryhmien kanssa, verkko-opiskelu).

Meillä on pitkä kokemus, laaja koulutustarjonta, laadukas opetus ja ohjaus sekä hyvät yhteydet työelämään. Business College Helsingissä opiskelee yhteensä noin 3 000 opiskelijaa.

Oppilaitoksen tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Pasilan rautatieaseman ja kauppakeskus Triplan välittömässä läheisyydessä. Messukeskus on naapurimme.

Tervetuloa opiskelemaan Business College Helsinkiin!

IT / Tietoliikenne Kesto Hinta Paikka Alkaa
Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto 500 EUR + alv 24 % Helsinki Kysy lisätietoja
Johtaminen
Esimieskoulutus
Lähiesimiestyön ammattitutkinto 500 EUR + alv 24 % Useita (2) Kevät 2019
Johtamisen tutkinnot
Johtamisen erikoisammattitutkinto 650 EUR + alv 0 % Helsinki Kevät 2019
Liiketoiminta
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi Helsinki Kysy lisätietoja
Yrittäjyys
Yrittäjän ammattitutkinto Helsinki Kevät 2019
Talous / Rahoitus
Taloushallinnon ammattitutkinto | verkko-opinnot 500 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Business College Helsinki? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5

www.bc.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.