Webinaaripäivä tulee jälleen 2.12. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

SLK Instituutti, Helsinki Business College Oy

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua, lähiopetuksen (= oppitunnit oppilaitoksen tiloissa) määrä vaihtelee tutkinnoittain ja suoritustavoittain (iltaopiskelu, oppisopimuskoulutus, tunteja päiväryhmien kanssa, verkko-opiskelu).

Meillä on pitkä kokemus, laaja koulutustarjonta, laadukas opetus ja ohjaus sekä hyvät yhteydet työelämään. Business College Helsingissä opiskelee yhteensä noin 3 000 opiskelijaa.

Oppilaitoksen tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Pasilan rautatieaseman ja kauppakeskus Triplan välittömässä läheisyydessä Messukeskuksen naapurissa.

Tervetuloa opiskelemaan Business College Helsinkiin!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Business College Helsinki? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5

www.bc.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Business College Helsinki täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)