Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua, lähiopetuksen (= oppitunnit oppilaitoksen tiloissa) määrä vaihtelee tutkinnoittain ja suoritustavoittain (iltaopiskelu, oppisopimuskoulutus, tunteja päiväryhmien kanssa, verkko-opiskelu).

Meillä on pitkä kokemus, laaja koulutustarjonta, laadukas opetus ja ohjaus sekä hyvät yhteydet työelämään. Business College Helsingissä opiskelee yhteensä noin 3 000 opiskelijaa.

Oppilaitoksen tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Pasilan rautatieaseman ja kauppakeskus Triplan välittömässä läheisyydessä Messukeskuksen naapurissa.

Tervetuloa opiskelemaan Business College Helsinkiin!

Johtaminen
Esihenkilökoulutus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Lähiesimiestyön ammattitutkinto 1 vuosi Alkaen 650 EUR + alv 24 % Helsinki
Johtamisen tutkinnot
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 1 vuosi Alkaen 650 EUR + alv 0 % Helsinki
Liiketoiminta
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinto 1 vuosi Alkaen 650 EUR + alv 24 % Helsinki Ilmoitetaan myöhemmin
Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi Helsinki
Talous / Rahoitus
Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala | verkko-opinnot 1 vuosi Alkaen 500 EUR + alv 0 % Verkossa 5.10.2022
Taloushallinto
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinto Alkaen 650 EUR + alv 24 % Helsinki
Tekniikka
Pilvipalvelut ja tekniset tukipalvelut Verkossa 1.10.2022

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Business College Helsinki? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5

www.bc.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Business College Helsinki täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)