Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

SLK Instituutti, Helsinki Business College Oy

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua, lähiopetuksen (= oppitunnit oppilaitoksen tiloissa) määrä vaihtelee tutkinnoittain ja suoritustavoittain (iltaopiskelu, oppisopimuskoulutus, tunteja päiväryhmien kanssa, verkko-opiskelu).

Meillä on pitkä kokemus, laaja koulutustarjonta, laadukas opetus ja ohjaus sekä hyvät yhteydet työelämään. Business College Helsingissä opiskelee yhteensä noin 3 000 opiskelijaa.

Oppilaitoksen tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Pasilan rautatieaseman ja kauppakeskus Triplan välittömässä läheisyydessä. Messukeskus on naapurimme.

Tervetuloa opiskelemaan Business College Helsinkiin!

IT / Tietoliikenne
ICT - Ammattilaiset Kesto Hinta Paikka Alkaa
Koodaajakoulutus - Angular & .Net 17 kuukautta Helsinki
Koodaajakoulutus - React & Node, englanniksi 17 kuukautta Helsinki
Johtaminen
Esimieskoulutus
Lähiesimiestyön ammattitutkinto Alkaen 500 EUR + alv 24 % Useita (2) Syksy 2020
Johtamisen tutkinnot
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto Alkaen 650 EUR + alv 0 % Helsinki
Liiketoiminta
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala Alkaen 650 EUR + alv 24 % Helsinki 26.11.2020
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi Helsinki
Markkinointi / Viestintä
Markkinointiviestinnän ja sisällöntuotannon koulutus 4 kuukautta Helsinki 1.9.2020
Digitaalinen markkinointi
Digitaalisen median tuotanto -koulutus 4 kuukautta Helsinki 1.9.2020
Myynti
Huippumyyjän koulutus 4 kuukautta Helsinki 1.9.2020
Talous / Rahoitus
KLT-tutkinto Alkaen 1 650 EUR + alv 24 % Helsinki
Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala (verkko-opinnot) Alkaen 500 EUR + alv 24 % Verkossa
Taloushallinto
Kirjanpito ja tilinpäätös – opi perustiedot ja -taidot 3 kuukautta Alkaen 395 EUR + alv 24 % Verkossa 30.9.2020
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinto Alkaen 650 EUR + alv 24 % Helsinki Syksy 2020
Turvallisuus
Kyberturvallisuuskurssi | modernin työntekijän itsepuolustuskurssi 4 kuukautta Helsinki 1.9.2020

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Business College Helsinki? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5

www.bc.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.