SLK Instituutti, Helsinki Business College Oy

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua, lähiopetuksen (= oppitunnit oppilaitoksen tiloissa) määrä vaihtelee tutkinnoittain ja suoritustavoittain (iltaopiskelu, oppisopimuskoulutus, tunteja päiväryhmien kanssa, verkko-opiskelu).

Meillä on pitkä kokemus, laaja koulutustarjonta, laadukas opetus ja ohjaus sekä hyvät yhteydet työelämään. Business College Helsingissä opiskelee yhteensä noin 3 000 opiskelijaa.

Oppilaitoksen tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Pasilan rautatieaseman ja kauppakeskus Triplan välittömässä läheisyydessä. Messukeskus on naapurimme.

Tervetuloa opiskelemaan Business College Helsinkiin!

IT / Tietoliikenne Kesto Hinta Paikka Alkaa
Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto noin 9 kuukautta 500 EUR + alv 24 % Helsinki Kysy lisätietoja
Johtaminen
Esimiestaidot / Esimiestyö
Lähiesimiestyön ammattitutkinto Noin 1 vuosi 500 EUR + alv 24 % Useita (2) Kevät 2019
Johtamisen tutkinnot
Johtamisen erikoisammattitutkinto Noin 1 vuosi 650 EUR + alv 0 % Helsinki Kevät 2019
Liiketoiminta
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi 1-2 vuotta Helsinki Kysy lisätietoja
Yrittäjyys
Yrittäjän ammattitutkinto Noin 1 vuosi Helsinki Kevät 2019
Talous / Rahoitus
Taloushallinnon ammattitutkinto | verkko-opinnot Noin 1 vuosi 500 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Business College Helsinki? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5

www.bc.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.