Koodaajakoulutus – WordPress, PHP & React

Business College Helsinki, paikassa Helsinki
Kesto
17 kuukautta
Seuraava toteutus
Maaliskuussa 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
17 kuukautta
Seuraava toteutus
Maaliskuussa 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Koodaajakoulutus – WordPress, PHP & React

 Koodaajakoulutus – WordPress, PHP & React / Business College Helsinki

Business College Helsinki kouluttaa uusia ohjelmistokehittäjiä, jotka erikoistuvat WordPressiin, PHP:hen ja React-kirjastoon. Koodaajakoulutus on intensiivinen ja tiivis kokonaisuus, joka kestää vuoden 2024 maaliskuusta syksyyn 2025 asti. Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja se toteutetaan lähiopetuksena Pasilassa. Opiskelijoiden käytössä on opintojen ajan kannettavat tietokoneet.

Ohjelmistokehittäjän avaintaitoja

Koodaajakoulutus on suunniteltu aikuisille, jotka haluavat tehdä töitä ohjelmistokehittäjinä. Koodaajakoulutus on hyvin käytännönläheistä verrattuna vastaaviin korkeakouluopintoihin. Opinnoissa keskitytään 100-prosenttisesti hankkimaan ohjelmistokehittäjälle tärkeitä avaintaitoja.

Koulutuksessa opetetaan vain ohjelmistokehittäjän työn kannalta keskeisimmät tutkinnon osat ohjelmistokehittäjän tutkinnosta:

  • Ohjelmointi
  • Ohjelmistokehittäjänä toimiminen
  • Ohjelmiston toteuttaminen ohjelmistokomponenttikirjastolla

Pääyhteistyökumppani

Koodaajakoulutuksen pääyhteistyökumppanina on Alfons Digital. Alfons Digital on helsinkiläinen luova digitoimisto.

Opintoihin valituista teknologioista

Otamme pitkästä aikaa opintoihin mukaan WordPressin, jolla on edelleen vahva markkina-asema. Koko maailman verkkosivuista reilusti yli 40% on WordPress-pohjaisia, ja Suomessa varsinkin kunnallisella puolella se on hyvin yleisesti käytössä.

Opintojen aikana opit tekemään omia teemoja ja kehittämään verkkosivuille räätälöityjä ratkaisuja – näiden osaajalle löytyy töitä.

WordPress, PHP ja React muodostavat tehokkaan yhdistelmän monipuoliseen web-kehitykseen. WordPress tarjoaa nopean ja helpon tavan rakentaa verkkosivustoja, PHP tarjoaa tehokkaat palvelinpuolen ominaisuudet, ja React mahdollistaa dynaamisen ja interaktiivisen käyttöliittymän luomisen. Reactin opettelemisen jälkeen on helppo omaksua myös muiden JavaScript-kirjastojen, kuten Vue.js:n, käyttö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koodaajakoulutus – WordPress, PHP & React, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Maaliskuussa 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu aikuisille lukion käyneille/yo-tutkinnon suorittaneille tai toisen ammatillisen tutkinnon suorittaneille yli 18-vuotiaille opiskelijoille sekä alan vaihtajille, joilla on riittävästi työkokemusta. Koulutus järjestetään suomen kielellä.

Tutkinto / todistus

Koodaajakoulutus, Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osatutkinto (voit halutessasi suorittaa koko tutkinnon)

Aikataulu

Näin koodaajakoulutus etenee 2024 – 2025

Maaliskuusta 2024 maaliskuuhun 2025 opiskellaan koulussa opettajien johdolla. Keväällä 2025 tehdään opiskelijatiimeissä laajempi projektikokonaisuus, jossa on mukana pääyhteistyökumppanimme Alfons Digital. 

Opintojen loppuaika vietetään yrityksissä työelämässä oppien. Harjoittelun suositeltu kesto on 5 kk ja se sijoittuu kevät- ja syyslukukaudelle 2025.

Opintoluettelo

Kevät 2024
HTML5 ja CSS3
JavaScript-ohjelmointi
PHP-ohjelmoinnin perusteet

Syksy 2024
WordPress perusteet
WordPress jatko
Reactin perusteet
Reactin jatko
SQL ja tietorakenteet
Ketterä ohjelmistokehitys ja Scrum
Käyttöliittymän suunnittelu ja prototyyppien muodostaminen
Versionhallinta ja Git
Ohjelmistokehitysprojekti 1
Ohjelmistokehitysprojekti 2

Kevät 2025
Yksikkötestaus
Ohjelmistokehitysprojekti 3

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koodaajakoulutus – WordPress, PHP & React? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Business College Helsinki
Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...

Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu