🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Koulutus
5,0 (6 Arvioinnit)

Web-tekniikat koodauskurssi (HTML, CSS) (2 pv)

Mixtum, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Hinta
0 - 590 EUR + alv 24 % (yht. 0 EUR, 731,60 EUR)
Seuraava toteutus
13 toukokuuta, 2024 (+4 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 6.5.2024
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
0 - 590 EUR + alv 24 % (yht. 0 EUR, 731,60 EUR)
Seuraava toteutus
13 toukokuuta, 2024 (+4 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 6.5.2024
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 0 EUR + alv 24 % / osallistuja

Web-tekniikat koodauskurssi (HTML, CSS) (2 pv)

Web-tekniikat koodauskurssi (HTML, CSS)

HTML- ja CSS-kielet ovat jokaisen nykyaikaisen verkkosivun perusta. Näiden kielien ymmärtäminen on yleishyödyllistä kenelle tahansa ja ne ovat nykyään jo eräänlainen lukutaitoon verrattava perustaito kaikessa viestinnässä ja internetin käytössä. Erityisen tärkeää näiden kielien ymmärtäminen ja osaaminen on tietysti web-suunnittelijoille ja verkkosivujen parissa toimiville henkilöille. Vaikka esimerkiksi WordPress ei suoranaisesti vaadi HTML- ja CSS-kielien osaamista, siitä olisi valtavasti hyötyä, kun muokataan ja ylläpidetään verkkosisältöjä.

Web-tekniikat -koodauskurssi lähtee perusteista ja opettaa ensisijaisesti HTML5- ja CSS3-kielien perusteet. Kurssilla käydään läpi molempien kielien uusimmat versiot ja ominaisuudet. Kurssilaiset oppivat miten modernit verkkosivut syntyvät ja miten niitä rakennetaan ja muokataan sekä miten nämä kaksi eri kieltä yhdistetään sujuvasti toisiinsa. Kurssilla kerrotaan myös yleisesti verkkosivujen ominaisuuksista, rajoitteista, hakukoneoptimoinnista ja muista kiinnostavista seikoista. Kurssin lopussa voidaan ajan salliessa ja kurssilaisten mielenkiinnosta riippuen demota hieman myös JavaScript-kielen perusteita, mutta JavaScriptin syvällisempi osaaminen vaatisi oman kurssin.

  • Kurssilla tutustutaan HTML– ja CSS-kieliin sekä verkkosivujen koodaukseen näiden kielien avulla.
  • Kurssilla luodaan tyhjästä oma verkkosivun pohja niin, että kurssilaiset voivat jatkaa pohjan kehittämistä itsenäisesti kurssin jälkeenkin.
  • Kurssilla opittuja taitoja voidaan hyödyntää missä tahansa muussa ympäristössä, kuten esimerkiksi WordPress-kotisivuilla.
  • Kurssilla kerrotaan responsiivisuudesta, hakukoneoptimoinnista, tietoturvasta, web-standardeista ja kurssin anti on yleishyödyllisiä kenelle tahansa moderneista verkkotekniikoista kiinnostuneille!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 4 toteutusta

13 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 6.5.2024

23 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.9.2024

28 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.11.2024

Kysy tarjous henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta privaattikoulutuksesta

  • Tilauskoulutus
  • Suomi
  • suomi

Kohderyhmä

Mixtumin HTML- ja CSS-koodauskurssi soveltuu kaikille moderneista verkkotekniikoista, verkkosivusita ja koodauksen perusteista kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat joko yleissivistää itseään tai joiden tavoitteena on vaikkapa vaihtaa alaa ja tutustua koodaukseen. Kurssi soveltuu hyvin myös verkkosivujen ylläpitäjille, jotka haluavat pystyä muokkaamaan sisältöjä jatkossa myös oman koodin avulla.

Tutkinto / todistus

Saat kurssin päättymisen jälkeen kurssitodistuksen. Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti.

Koulutuspaikka

Etäkoulutukset järjestetään Zoom-ohjelmalla verkon välityksellä. Räätälöidyt privaattikoulutukset ja konsultoinnit voidaan järjestää asiakkaan omissa toimitiloissa, Mixtumin toimitiloissa tai etänä verkon välityksellä.

Kouluttaja

Pasi Kainulainen on samaan aikaan sekä graafinen suunnittelija että web developer. Pasi suunnittelee ja rakentaa asiakkaille räätälöityjä verkkosivustoja ja verkkopalveluita, joissa käytetään monia eri web-teknologioita ja ohjelmointikieliä.

Koska Pasi ei vain kouluta, vaan työskentelee alalla verkkosivujen kehityksen parissa, Pasi pystyy jakamaan kurssilaisille kaikki ammatissaan hankkimansa arvokkaat käytännön vinkit ja tiedot, joihin perinteiset kouluttajat eivät pysty!

Web-tekniikat koodauskurssin koulutuspalautteita

"Huikee web-tekniikat -etäkurssi ja kurssin vetäjä! Ihanaa lehmänhermojenhallintaa ja rauhallisuutta opetuksessa. Aivan huikea tyyppi!" -Rauli Parjanne, Bold Solutions Oy

"Erittäin hyvä koodauskoulutus! Lähden viisaampana kuin tulen!" -Tero Suutari, Business Oulu

"Selkeä opetustyyli, kokonaisuudessaan hyvin rakennettu HTML/CSS-koulutus!"

"Periaatteessa rajatonta HTML- ja CSS-tietomäärää päästiin lähestymään loogisella, ymmärrettävällä tavalla. Kurssin tuloksena syntyi todella käyttökelpoisia taitoja."

Kustannukset

Vaikka tavoitteena on järjestää Suomen parhaat koulutukset, tarjoamme samalla alan halvimman hinnat. Kaksipäiväisen tehokkaan pienryhmäkoulutuksen hinta on tällä hetkellä tarjouksessa 490 € + alv (24 %) (norm. 890 € + alv).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Web-tekniikat koodauskurssi (HTML, CSS) (2 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Mixtum
Helsinki

Velhon kurssit ja koulutukset

Mixtum on raikas ja luova digitoimisto ja IT-koulutuskeskus. Koulutamme, konsultoimme ja järjestämme Suomen parhaat IT-aiheiset lähi- ja etäkurssit yli 20 vuoden kokemuksella! Mixtumin järjestämät kaikille avoimet velhon lähikurssit ja etäkurssit ovat suosittuja ja laadukkaita pienryhmäkoulutuksia. Ne sopivat hyvin yritysten henkilökunnalle...

Lue lisää kouluttajasta Mixtum ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 6 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
19 huhti 2024
Web-tekniikat koodauskurssi (HTML, CSS) (2 pv)

Selkeä opetustyyli, kokonaisuudessaan hyvin rakennettu HTML/CSS-koulutus!

5/5
Koulutukseen osallistunut
19 huhti 2024
Web-tekniikat koodauskurssi (HTML, CSS) (2 pv)

Periaatteessa rajatonta HTML- ja CSS-tietomäärä päästiin lähestymään loogisella, ymmärrettävällä tavalla. Kurssin tuloksena syntyi todella käyttökelpoisia taitoja.

5/5
Koulutukseen osallistunut
19 huhti 2024
Web-tekniikat koodauskurssi (HTML, CSS) (2 pv)

Hyvä kattava Web-tekniikat koodauskoulutus!

Sponsoroitu