🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

HTML5 & CSS perusteet

Kesto
2 päivää
Hinta
133 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
29 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.8.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
2 päivää
Hinta
133 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
29 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.8.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

HTML5 & CSS perusteet

Helsingin seudun kesäyliopisto

HTML5 ja CSS3 -tekniikat tarjoavat nykyaikaisen ja kehittyneen tavan rakentaa verkkosivuja ja verkkopalveluita. Responsiiviset verkkosisällöt voidaan esittää niin tietokoneen näytöillä kuin mobiili- ja tablet-laitteissa.

Opimme HTML- ja CSS-kielien perusteet sekä HTML5- ja CSS3-versioiden uudet ominaisuudet. Kurssilla rakennetaan toimiva HTML- ja CSS-tekniikoita käyttävä verkkosivun malli/pohja, jota voi itsenäisesti vielä jatkokehittää kurssin jälkeen. Käsittelemme mm. seuraavia asioita: erilaisten web-tekniikoiden ja ohjelmointikielien yleinen esittely, sopivan koodieditorin valitseminen ja HTML- ja CSS-kielien monipuolista harjoittelua.

Ensimmäisenä päivänä opetellaan ja harjoitellaan HTML-kirjoittamista ja toisena päivänä CSS-kirjoittamista. Ensimmäisen päivän sisältöjä ovat HTML-komentojen kirjoittaminen, typografia, linkit, rakenteelliset elementit, video, audio, lomakkeet yms. Toisen päivän sisältöä ovat mm. rakenteellisten elementtien muotoilut, ulkoasu, värit, responsiivisuus yms. Lisäksi kurssilla puhutaan hieman verkkosivujen testaamisesta ja optimoinnista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HTML5 & CSS perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

29 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.8.2024

Kohderyhmä

Web- ja mediadesignerit, graafiset suunnittelijat sekä kaikki verkkosivuista tai koodauksesta kiinnostuneet harrastajat ja muut henkilöt, jotka haluavat ymmärtää ja oppia HTML- ja CSS-kielien perusteet.

Laitevaatimukset:Tietokone, sinulla tulee olla oman tietokoneen admin-käyttöoikeus (käyttäjätunnus ja salasana), sillä asennamme ohjatusti koodieditorin ja mahdollisesti muita koodieditoriin tai selaimeen liittyviä lisäosia. Kurssi ei edellytä aikaisempaa kokemusta koodauksesta tai HTML- ja CSS-tekniikoista.

Aikataulu

  • To 29.08.2024 09:00-15:45
  • Pe 30.08.2024 09:00-15:45

Kouluttaja

Pasi Kainulainen

Pasi Kainulainen on kouluttamiseen ja konsultointiin erikoistunut IT-alan konkari, joka on pelkästään kouluttanut jo yli 20-vuoden ajan. Pasi työskentelee samaan aikaan sekä graafikkona, kuvittajana, video-editoijana, taittajana, animaattorina, tehostenikkarina että koodarina IT-alan tuotannoissa, mutta jakaa samaan aikaan myös ammatissaan hankkimaansa tietotaitoa alan koulutuksissa. Pasi on julkaissut omia IT-kirjoja sekä kehittää omaa velhon käsikirja -sarjaa, jota hyödynnetään kaikissa Pasin itsensä pitämissä koulutuksissa.

Kustannukset

133,00 €

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HTML5 & CSS perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin seudun kesäyliopisto
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...

Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu