Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

HTML5 & CSS perusteet

Helsingin seudun kesäyliopisto
Yhteenveto
2 päivää
   
Verkossa
Koulutus

HTML5 & CSS perusteet

HTML5 ja CSS3 -tekniikat tarjoavat nykyaikaisen ja kehittyneen tavan rakentaa verkkosivuja ja verkkopalveluita. Responsiiviset verkkosisällöt voidaan esittää niin tietokoneen näytöillä kuin mobiili- ja tablet-laitteissa. Opimme HTML- ja CSS-kielien perusteet sekä HTML5- ja CSS3-versioiden uudet ominaisuudet. Kurssilla rakennetaan toimiva HTML- ja CSS-tekniikoita käyttävä verkkosivun malli/pohja, jota voi itsenäisesti vielä jatkokehittää kurssin jälkeen.

Käsittelemme mm. seuraavia asioita: erilaisten web-tekniikoiden ja ohjelmointikielien yleinen esittely, sopivan koodieditorin valitseminen ja HTML- ja CSS-kielien monipuolista harjoittelua. Ensimmäisenä päivänä opetellaan ja harjoitellaan HTML-kirjoittamista ja toisena päivänä CSS-kirjoittamista.

Ensimmäisen päivän sisältöjä ovat HTML-komentojen kirjoittaminen, typografia, linkit, rakenteelliset elementit, video, audio, lomakkeet yms. Toisen päivän sisältöä ovat mm. rakenteellisten elementtien muotoilut, ulkoasu, värit, responsiivisuus yms. Lisäksi kurssilla puhutaan hieman verkkosivujen testaamisesta ja optimoinnista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HTML5 & CSS perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Web- ja mediadesignerit, graafiset suunnittelijat sekä kaikki verkkosivuista tai koodauksesta kiinnostuneet harrastajat ja muut henkilöt, jotka haluavat ymmärtää ja oppia HTML- ja CSS-kielien perusteet.

Laitevaatimukset: Tietokone, sinulla tulee olla oman tietokoneen admin-käyttöoikeus (käyttäjätunnus ja salasana), sillä asennamme ohjatusti koodieditorin ja mahdollisesti muita koodieditoriin tai selaimeen liittyviä lisäosia. Kurssi ei edellytä aikaisempaa kokemusta koodauksesta tai HTML- ja CSS-tekniikoista.

Aikataulu

4.8.2022 - 5.8.2022

To: 09.00 - 15.45 Pe: 09.00 - 15.45

Kouluttaja

Pasi Kainulainen
Pasi Kainulainen on kouluttamiseen ja konsultointiin erikoistunut IT-alan konkari, joka on pelkästään kouluttanut jo yli 20-vuoden ajan. Pasi työskentelee samaan aikaan sekä graafikkona, kuvittajana, video-editoijana, taittajana, animaattorina, tehostenikkarina että koodarina IT-alan tuotannoissa, mutta jakaa samaan aikaan myös ammatissaan hankkimaansa tietotaitoa alan koulutuksissa. Pasi on julkaissut omia IT-kirjoja sekä kehittää omaa velhon käsikirja -sarjaa, jota hyödynnetään kaikissa Pasin itsensä pitämissä koulutuksissa.

Kustannukset

130,00 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HTML5 & CSS perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Helsingin seudun kesäyliopisto

Oppimisen iloa ja opetuksen laatua

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki opinhaluiset tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille kiinnostuneille iästä, koulutuksesta tai muista opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 8 000 osallistujaa yli 600 kurssilla. Osallistumisia kursseille on vuosittain yhteensä noin 13 000. Helsingin seudun...


Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin seudun kesäyliopisto

Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 27 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HTML5 & CSS perusteet täytä seuraavat tiedot: