Helsingin seudun kesäyliopisto

Oppimisen iloa ja opetuksen laatua

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki opinhaluiset tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille kiinnostuneille iästä, koulutuksesta tai muista opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 8 000 osallistujaa yli 600 kurssilla. Osallistumisia kursseille on vuosittain yhteensä noin 13 000.

Helsingin seudun kesäyliopisto on vuonna 1966 perustettu korkea-asteinen ja korkealaatuinen vapaan sivistystyön oppilaitos, jota ylläpitää Helsingin seudun kesäyliopistosäätiö. Säätiön perustajina ja jäseninä ovat pääkaupunkiseudun kunnat, ja sen hallintoon osallistuu myös Helsingin yliopisto. Kesäyliopisto onkin oiva esimerkki toimivasta kunnallisesta yhteistyöstä, joka hyödyttää koko pääkaupunkiseudun väestöä.

Laaja valikoima avoimia korkeakouluopintoja ja kursseja ympäri vuoden

Helsingin seudun kesäyliopiston monipuolinen opetusohjelma sisältää avoimen yliopistollisen ja avoimen ammattikorkeakouluopetuksen lisäksi kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta sekä avoimia yleisötilaisuuksia.

Kurssitarjonta vaihtelee vuosittain. Samalla kun kesäyliopisto vaalii ohjelmassaan hyväksi koettuja käytäntöjä ja kiitettyjä sisältöjä, se pyrkii vuosittain vastaamaan myös uusiin haasteisiin.

Kesäyliopistot ovat alueellisen koulutustarjonnan oppilaitoksia, joiden toiminnassa painottuvat avoin korkeakouluopetus sekä alueen muihin osaamis- ja sivistystarpeisiin vastaaminen. Toiminta on nimestä huolimatta ympärivuotista.

Kansainvälistä opetusta ja opiskelua

Kansainvälisyys on elävä osa kesäyliopiston toimintaa. Opiskelijoita ja opettajia saapuu kursseille ympäri maailmaa. Laajaa ja laadukasta suomen kielen opetusta toisena tai vieraana kielenä on järjestetty jo perustamisvuodesta 1966 lähtien. Vieraita kieliä kesäohjelmassa on yli 30, ja kursseja järjestetään alkeistasolta yliopistotasoiseen opetukseen.

Suuri ilon aihe kesäyliopistossa on, että osallistujien enemmistö arvioi kesäyliopisto-opetuksen erinomaiseksi. Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi kesäyliopistoon!

Kiinnostuitko Helsingin seudun kesäyliopiston koulutuksista?

Lisätietoa Helsingin seudun kesäyliopiston koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja suoraan Helsingin seudun kesäyliopistolta tekemällä yhteydenottopyynnön.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Ratkaisukeskeinen motivoiva haastattelu 3 päivää Alkaen 595 EUR + alv 0 % Helsinki 21.3.2022
Urapuu® – intensiivikurssi alanvaihtoa harkitseville ja muutosta työelämään kaipaaville 3 päivää Alkaen 140 EUR + alv 0 % Helsinki 16.3.2022
Henkilöstöhallinto / HR
Henkilöstöjohtaminen 1,5 kuukautta Alkaen 175 EUR + alv 0 % Verkossa 15.3.2022
Johtaminen
Positiivinen johtaminen ja kukoistavat organisaatiot 8 kuukautta Alkaen 3 390 EUR + alv 0 % Helsinki 4.4.2022
Kasvatus / Ohjaus
Opetus / Pedagogiikka
Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kokonaisuus 16 päivää Alkaen 2 490 EUR + alv 0 % Verkossa 18.3.2022
Kielet
Hepreaa kulttuurin ja keskustelun merkeissä 4 päivää Alkaen 85 EUR + alv 0 % Helsinki 29.3.2022
Suomi / Finnish
Suomea intensiivisesti 7 ryhmä A 1 kuukausi Alkaen 110 EUR + alv 0 % Verkossa 7.3.2022
Sosiaali- ja terveysala
OMAKUVA N.Y.T. -ohjaajakoulutus 4 päivää Alkaen 395 EUR + alv 0 % Helsinki 8.4.2022
Psykoterapia
Lasten ja nuorten terapeuttinen tukeminen – voimavarakeskeinen työote 5 päivää Alkaen 955 EUR + alv 0 % Helsinki 31.3.2022
Ratkaisukeskeinen valmentaja 9 päivää Alkaen 1 970 EUR + alv 0 % Helsinki 21.3.2022

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin seudun kesäyliopisto

Vilhonvuorenkatu 12

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Helsingin seudun kesäyliopisto täytä seuraavat tiedot: