Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Helsingin seudun kesäyliopisto

Oppimisen iloa ja opetuksen laatua

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki opinhaluiset tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille kiinnostuneille iästä, koulutuksesta tai muista opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 8 000 osallistujaa yli 600 kurssilla. Osallistumisia kursseille on vuosittain yhteensä noin 13 000.

Helsingin seudun kesäyliopisto on vuonna 1966 perustettu korkea-asteinen ja korkealaatuinen vapaan sivistystyön oppilaitos, jota ylläpitää Helsingin seudun kesäyliopistosäätiö. Säätiön perustajina ja jäseninä ovat pääkaupunkiseudun kunnat, ja sen hallintoon osallistuu myös Helsingin yliopisto. Kesäyliopisto onkin oiva esimerkki toimivasta kunnallisesta yhteistyöstä, joka hyödyttää koko pääkaupunkiseudun väestöä.

Laaja valikoima avoimia korkeakouluopintoja ja kursseja ympäri vuoden

Helsingin seudun kesäyliopiston monipuolinen opetusohjelma sisältää avoimen yliopistollisen ja avoimen ammattikorkeakouluopetuksen lisäksi kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta sekä avoimia yleisötilaisuuksia.

Kurssitarjonta vaihtelee vuosittain. Samalla kun kesäyliopisto vaalii ohjelmassaan hyväksi koettuja käytäntöjä ja kiitettyjä sisältöjä, se pyrkii vuosittain vastaamaan myös uusiin haasteisiin.

Kesäyliopistot ovat alueellisen koulutustarjonnan oppilaitoksia, joiden toiminnassa painottuvat avoin korkeakouluopetus sekä alueen muihin osaamis- ja sivistystarpeisiin vastaaminen. Toiminta on nimestä huolimatta ympärivuotista.

Kansainvälistä opetusta ja opiskelua

Kansainvälisyys on elävä osa kesäyliopiston toimintaa. Opiskelijoita ja opettajia saapuu kursseille ympäri maailmaa. Laajaa ja laadukasta suomen kielen opetusta toisena tai vieraana kielenä on järjestetty jo perustamisvuodesta 1966 lähtien. Vieraita kieliä kesäohjelmassa on yli 30, ja kursseja järjestetään alkeistasolta yliopistotasoiseen opetukseen.

Suuri ilon aihe kesäyliopistossa on, että osallistujien enemmistö arvioi kesäyliopisto-opetuksen erinomaiseksi. Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi kesäyliopistoon!

Kiinnostuitko Helsingin seudun kesäyliopiston koulutuksista?

Lisätietoa Helsingin seudun kesäyliopiston koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja suoraan Helsingin seudun kesäyliopistolta tekemällä yhteydenottopyynnön.

Hyvinvointiala
Liikunta-ala Kesto Hinta Paikka Alkaa
Terveysliikunnan perusopinnot, 30 op Alkaen 470 EUR + alv 0 % Verkossa 7.9.2020
Juridiikka / Laki
Johdatus oikeustieteeseen, 2 op 30 tuntia Alkaen 155 EUR + alv 0 % Helsinki 24.8.2020
Kielet
Englanti
Cambridge Proficiency Certificate Course 10 päivää Alkaen 100 EUR + alv 0 % Helsinki 17.8.2020
Liiketoiminta
Tuotekehitys
Tuotantotalous, 25 op Alkaen 350 EUR + alv 0 % Verkossa 26.8.2020
Markkinointi / Viestintä
Viestintä / Tiedotus
Luovan kirjoittamisen perusopinnot 25 op Alkaen 850 EUR + alv 0 % Helsinki 31.8.2020
Sosiaali- ja terveysala
Hoitotyö
Hoitotieteen aineopinnot, 33 op Alkaen 395 EUR + alv 0 % Verkossa 1.9.2020
Psykiatria / Mielenterveystyö
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (50 op), sisältää psykoterapeuttiset valmiudet Alkaen 4 345 EUR + alv 0 % Helsinki 21.9.2020
Työ- ja organisaatiopsykologian perusopinnot, 25 op Alkaen 480 EUR + alv 0 % Helsinki 20.8.2020
Taide / Kulttuuri
Kuva ja asiakastyö – kuvataidemenetelmien soveltaminen asiakastyössä Alkaen 625 EUR + alv 0 % Helsinki 2.10.2020
Tanssipedagogiikan perusteet 25 op Alkaen 1 200 EUR + alv 0 % Helsinki 12.9.2020

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin seudun kesäyliopisto

Vilhonvuorenkatu 12

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.