Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Helsingin seudun kesäyliopisto

Oppimisen iloa ja opetuksen laatua

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki opinhaluiset tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille kiinnostuneille iästä, koulutuksesta tai muista opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 8 000 osallistujaa yli 600 kurssilla. Osallistumisia kursseille on vuosittain yhteensä noin 13 000.

Helsingin seudun kesäyliopisto on vuonna 1966 perustettu korkea-asteinen ja korkealaatuinen vapaan sivistystyön oppilaitos, jota ylläpitää Helsingin seudun kesäyliopistosäätiö. Säätiön perustajina ja jäseninä ovat pääkaupunkiseudun kunnat, ja sen hallintoon osallistuu myös Helsingin yliopisto. Kesäyliopisto onkin oiva esimerkki toimivasta kunnallisesta yhteistyöstä, joka hyödyttää koko pääkaupunkiseudun väestöä.

Laaja valikoima avoimia korkeakouluopintoja ja kursseja ympäri vuoden

Helsingin seudun kesäyliopiston monipuolinen opetusohjelma sisältää avoimen yliopistollisen ja avoimen ammattikorkeakouluopetuksen lisäksi kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta sekä avoimia yleisötilaisuuksia.

Kurssitarjonta vaihtelee vuosittain. Samalla kun kesäyliopisto vaalii ohjelmassaan hyväksi koettuja käytäntöjä ja kiitettyjä sisältöjä, se pyrkii vuosittain vastaamaan myös uusiin haasteisiin.

Kesäyliopistot ovat alueellisen koulutustarjonnan oppilaitoksia, joiden toiminnassa painottuvat avoin korkeakouluopetus sekä alueen muihin osaamis- ja sivistystarpeisiin vastaaminen. Toiminta on nimestä huolimatta ympärivuotista.

Kansainvälistä opetusta ja opiskelua

Kansainvälisyys on elävä osa kesäyliopiston toimintaa. Opiskelijoita ja opettajia saapuu kursseille ympäri maailmaa. Laajaa ja laadukasta suomen kielen opetusta toisena tai vieraana kielenä on järjestetty jo perustamisvuodesta 1966 lähtien. Vieraita kieliä kesäohjelmassa on yli 30, ja kursseja järjestetään alkeistasolta yliopistotasoiseen opetukseen.

Suuri ilon aihe kesäyliopistossa on, että osallistujien enemmistö arvioi kesäyliopisto-opetuksen erinomaiseksi. Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi kesäyliopistoon!

Kiinnostuitko Helsingin seudun kesäyliopiston koulutuksista?

Lisätietoa Helsingin seudun kesäyliopiston koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja suoraan Helsingin seudun kesäyliopistolta tekemällä yhteydenottopyynnön.

IT / Tietoliikenne
ICT - Design / Multimedia Kesto Hinta Paikka Alkaa
Adobe InDesign CC perusteet, ryhmä A 2 päivää Alkaen 125 EUR + alv 0 % Verkossa 8.6.2020
ICT - Käyttäjä
WordPress-perusteet, ryhmä A 2 päivää Alkaen 125 EUR + alv 0 % Verkossa 9.6.2020
Kielet
Cambridge Advanced Certificate Course 11 päivää Alkaen 100 EUR + alv 0 % Verkossa 1.6.2020
English Academic and Professional Communication, 2 op 4 päivää Alkaen 140 EUR + alv 0 % Helsinki 1.6.2020
Suomi / Finnish
Suomalaisen viittomakielen alkeiskurssi 12 tuntia Alkaen 80 EUR + alv 0 % Helsinki 6.7.2020
Kommunikointi
Monikulttuurisuus
Globalisaation historiaa keskiajalta nykypäivään, 5 op 10 päivää Alkaen 95 EUR + alv 0 % Helsinki 2.6.2020
Laatu
Lean
Lean-perusteet 2 päivää Alkaen 195 EUR + alv 0 % Useita (2) 1.6.2020
Markkinointi / Viestintä
Sosiaalinen media
Tuloksia verkossa: sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja hakukoneoptimointi 2 päivää Alkaen 125 EUR + alv 0 % Verkossa 15.6.2020
Viestintä / Tiedotus
Luovan työelämäkirjoittamisen seitsemän salaisuutta 1 päivä Alkaen 150 EUR + alv 0 % Verkossa 11.6.2020
Sosiaali- ja terveysala
Ihmisen vahvuuksien tukeminen – näkökulmia positiiviseen psykologiaan (5 op) 3 päivää Alkaen 104 EUR + alv 0 % Verkossa 4.6.2020
  • = Tarjonnassa myös kesällä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin seudun kesäyliopisto

Vilhonvuorenkatu 12

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.