Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Helsingin seudun kesäyliopisto

Oppimisen iloa ja opetuksen laatua

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki opinhaluiset tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille kiinnostuneille iästä, koulutuksesta tai muista opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 8 000 osallistujaa yli 600 kurssilla. Osallistumisia kursseille on vuosittain yhteensä noin 13 000.

Helsingin seudun kesäyliopisto on vuonna 1966 perustettu korkea-asteinen ja korkealaatuinen vapaan sivistystyön oppilaitos, jota ylläpitää Helsingin seudun kesäyliopistosäätiö. Säätiön perustajina ja jäseninä ovat pääkaupunkiseudun kunnat, ja sen hallintoon osallistuu myös Helsingin yliopisto. Kesäyliopisto onkin oiva esimerkki toimivasta kunnallisesta yhteistyöstä, joka hyödyttää koko pääkaupunkiseudun väestöä.

Laaja valikoima avoimia korkeakouluopintoja ja kursseja ympäri vuoden

Helsingin seudun kesäyliopiston monipuolinen opetusohjelma sisältää avoimen yliopistollisen ja avoimen ammattikorkeakouluopetuksen lisäksi kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta sekä avoimia yleisötilaisuuksia.

Kurssitarjonta vaihtelee vuosittain. Samalla kun kesäyliopisto vaalii ohjelmassaan hyväksi koettuja käytäntöjä ja kiitettyjä sisältöjä, se pyrkii vuosittain vastaamaan myös uusiin haasteisiin.

Kesäyliopistot ovat alueellisen koulutustarjonnan oppilaitoksia, joiden toiminnassa painottuvat avoin korkeakouluopetus sekä alueen muihin osaamis- ja sivistystarpeisiin vastaaminen. Toiminta on nimestä huolimatta ympärivuotista.

Kansainvälistä opetusta ja opiskelua

Kansainvälisyys on elävä osa kesäyliopiston toimintaa. Opiskelijoita ja opettajia saapuu kursseille ympäri maailmaa. Laajaa ja laadukasta suomen kielen opetusta toisena tai vieraana kielenä on järjestetty jo perustamisvuodesta 1966 lähtien. Vieraita kieliä kesäohjelmassa on yli 30, ja kursseja järjestetään alkeistasolta yliopistotasoiseen opetukseen.

Suuri ilon aihe kesäyliopistossa on, että osallistujien enemmistö arvioi kesäyliopisto-opetuksen erinomaiseksi. Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi kesäyliopistoon!

Kiinnostuitko Helsingin seudun kesäyliopiston koulutuksista?

Lisätietoa Helsingin seudun kesäyliopiston koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja suoraan Helsingin seudun kesäyliopistolta tekemällä yhteydenottopyynnön.

Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi Kesto Hinta Paikka Alkaa
Urapuu® – intensiivikurssi alanvaihtoa harkitseville ja muutosta työelämään kaipaaville 3 päivää Alkaen 130 EUR + alv 0 % Helsinki
IT - Microsoft Office
Excel
Excel 2016 taulukkolaskennan peruskurssi 2 päivää Alkaen 125 EUR + alv 0 % Verkossa 24.5.2021
Kasvatus / Ohjaus
Coaching
Mentaalivalmentaja, 20 op Alkaen 2 200 EUR + alv 0 % Helsinki 7.6.2021
Kouluttajakoulutus
Osallistava kouluttaja -koulutus 3 päivää Alkaen 295 EUR + alv 0 % Helsinki 26.5.2021
Opetus / Pedagogiikka
Seikkailukasvatuksen perusteet ja menetelmät Alkaen 1 180 EUR + alv 24 % Verkossa 19.5.2021
Kielet
English Academic and Professional Communication, 2 op 4 päivää Alkaen 140 EUR + alv 0 % Verkossa 14.6.2021
Kommunikointi
Esiintyminen / Äänenkäyttö
Puhetaidon iltakoulu 2 viikkoa Alkaen 185 EUR + alv 0 % Verkossa 19.5.2021
Sosiaali- ja terveysala
Lastensuojelu / Perhetyö
Vanhempien voimavarojen vahvistaminen - kuinka toimia erityistä tukea tarvitsevien lasten perheiden kanssa 7 tuntia Alkaen 160 EUR + alv 0 % Helsinki 10.6.2021
Psykiatria / Mielenterveystyö
Nuoren mielen ensiapu -kurssi 1 päivä Alkaen 85 EUR + alv 0 % Helsinki 17.6.2021
Talous / Rahoitus
Rahoitus / Sijoittaminen
Sijoittamisen perusteet 4 päivää Alkaen 90 EUR + alv 0 % Verkossa 24.5.2021

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin seudun kesäyliopisto

Vilhonvuorenkatu 12

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Helsingin seudun kesäyliopisto täytä seuraavat tiedot: