🎓 MBA-stipendin hakuaika on auki 16.6. saakka. Lue lisää ja hae »

Tanssipedagogiikan perusteet 25 op, lv. 2024–25

Helsingin seudun kesäyliopisto, paikassa Helsinki
Kesto
1 vuosi
Hinta
1 300 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 300 EUR)
Seuraava toteutus
17 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 vuosi
Hinta
1 300 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 300 EUR)
Seuraava toteutus
17 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tanssipedagogiikan perusteet 25 op, lv. 2024–25

Helsingin seudun kesäyliopisto

Tanssipedagogiikan perusteet, 25 op järjestetään Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun opintosuunnitelman mukaisesti.

Mitä tanssipedagogiikan opinnot ovat?

Opintokokonaisuuden tarkoituksena on antaa osallistujille perustiedot kehollisuudesta, tanssin monista muodoista, tanssin oppimisesta ja opettamisesta. Opintojen sisältö rakentuu osallistujien aiemman osaamisen ja kokemusten pohjalle ja syventää osallistujien käytännöllisiä taitoja. Tavoitteena on avata heidän omaa kehollista potentiaaliaan, syventää heidän kehollista tietoaan ja taitoaan sekä rohkaista jokaista tuottamaan omaa liikettään, tekemään havaintoja ja tulkintoja liikkeestä, tanssista ja kehollisuudesta niin ympäröivässä maailmassa yleensä kuin taiteen kontekstissa. Tavoitteena on rakentaa avara käsitys tanssista osana kulttuuria ja yhteiskuntaa, sekä kyky tuoda tanssi osaksi erilaisten yhteisöjen ja ryhmien arkea. Pedagoginen näkökulma kulkee mukana kaikissa jaksoissa.

Kokonaisuuteen kuuluvat kurssit:

  • Kehon potentiaali, 5 op
  • Oma liike, 5 op
  • Tanssin monet muodot, 5 op
  • Tanssin oppiminen ja opettaminen, 5 op
  • Oma projekti: lopputyö, 5 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tanssipedagogiikan perusteet 25 op, lv. 2024–25, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7.8.2024

Kohderyhmä

Opettajat, varhaiskasvattajat, nuoriso- ja sosiaalityöntekijät, harrastajaryhmien vetäjät ja muut kehollisuudesta, tanssitaiteesta ja tanssinopetuksesta kiinnostuneet. Opinnot antavat lisäpätevyyttä opettamiseen suuntautuville tanssijoille, tanssillisia liikuntatunteja ja harrastajaryhmiä ohjaaville ym.

Opintoihin ei ole valintakoetta eikä edellytetä aiempia tanssiopintoja, mutta jonkinlainen tanssiharrastus vähintään on tarpeen. Lisäksi osallistujien tulee sitoutua opintojen aikatauluihin, sillä läsnäolo opetuksessa on välttämätöntä.

Aikataulu

Opintokokonaisuus koostuu neljästä sisältöalueesta (yht. 20 op) sekä omasta projektista (5 op). Omat projektit esitellään opintokokonaisuuden päättävässä seminaarissa. Koulutukseen sisältyy omatoimista työskentelyä ja välitehtäviä lähiopetusjaksojen lisäksi. Lähiopetuksesta voi olla poissa enintään 25 % kustakin opintojaksosta. Jokaisesta poissaolosta tehdään kaksi laajaa korvaustehtävää, kirjallinen ja toiminnallinen. Yli 25 % poissaolosta jakson suoritus keskeytyy.

Kouluttaja

Opintokokonaisuuden vastaava opettaja on Maria Nurmela.

Kustannukset

Kokonaisuusmaksu 1300 € (sisältää Taideyliopiston avoimen yliopiston perimän maksun 50 €). Hinta on omakustannehinta, kesäyliopisto ei tee voittoa opinnoilla.

Kurssimaksun voi  maksaa myös neljässä erässä. Ensimmäinen erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja loput erät noin kahden kuukauden välein koulutuksen alkamisesta. Huom. käsittelymaksu 5 €/erä

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tanssipedagogiikan perusteet 25 op, lv. 2024–25? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin seudun kesäyliopisto
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...

Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu