Markkinoinnin perusopinnot, 26 op, lv. 2024–25

Kesto
1 vuosi
Seuraava toteutus
31 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1 vuosi
Seuraava toteutus
31 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Markkinoinnin perusopinnot, 26 op, lv. 2024–25

Helsingin seudun kesäyliopisto

Markkinoinnin opintokokonaisuudessa käsitellään markkinoiden rakenteita ja toimintaa, kilpailustrategioita, kuluttajakäyttäytymistä ja markkinointiviestintää sekä markkinoinnin suunnittelua ja johtamista. Voit syventyä myös vastuullisen markkinoinnin, kansainvälisen liiketoiminnan tai vähittäiskaupan teemoihin. Opinnot suoritettuasi ymmärrät markkinoinnin osana yritysten ja organisaatioiden ydintoimintoja.

Opintojen jälkeen osaat soveltaa markkinoinnin peruskäsitteitä liiketoimintaan, tunnistat kysyntään ja kilpailuun liittyviä haasteita ja ymmärrät, miten asiakkaan kokemus tuotteesta tai palvelusta muodostuu.

Opinnoista voi opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai koota niistä perusopintokokonaisuuden, jolloin valitaan opintojaksoista pakollisen perusteet-jakson lisäksi valinnaisia jaksoja niin, että vähimmäislaajuus 25 op täyttyy. Näihin opintoihin ei ilmoittauduta kokonaisuuteen, vaan vain yksittäisille jaksoille, joista kokonaisuuden voi koostaa.

Kokonaisuuteen kuuluvat kurssit:

  • Markkinoinnin perusteet, 6 op
  • Vastuullinen liiketoiminta, 6 op
  • International Business, 6 CR
  • Strateginen vähittäiskaupan johtaminen, 6 op
  • Oman osaamisen tuotteistaminen, 2 op
  • Kuluttajakäyttäytyminen, 6 op
  • Organisaatioviestintä, 6 op
  • Markkinoinnin johtaminen, 6 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinoinnin perusopinnot, 26 op, lv. 2024–25, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

31 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Opinnot soveltuvat kaikille markkinoinnista, asiakkaista ja innovaatioista kiinnostuneille. Opinnot antavat valmiuksia toimia erilaisissa markkinoinnin asiantuntija-, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. Ne sopivat myös sivuaineeksi moniin tutkintoihin.

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinoinnin perusopinnot, 26 op, lv. 2024–25? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin seudun kesäyliopisto
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...

Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu