🎓 MBA-stipendin hakuaika on auki 16.6. saakka. Lue lisää ja hae »

Englannin perusopinnot, 30 op, lv. 2024–25

Helsingin seudun kesäyliopisto, paikassa Helsinki
Kesto
1 vuosi
Hinta
1 480 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 480 EUR)
Seuraava toteutus
1 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 vuosi
Hinta
1 480 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 480 EUR)
Seuraava toteutus
1 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Englannin perusopinnot, 30 op, lv. 2024–25

Helsingin seudun kesäyliopisto

Englannin perusopinnot, 30 op järjestetään Helsingin yliopiston opintovaatimusten mukaisesti. Opinnot soveltuvat mm. englannin aineenopettajiksi aikoville ja kaikille englannin taitonsa kehittämisestä kiinnostuneille.

N.B. The participants must be able to write and speak also fluent Finnish with correct grammar and spelling.The content of the text analysis course is translating rather demanding texts from English to Finnish and vice versa.

Tavoite ja sisältö:

Perusopintojen jälkeen opiskelijalla on perustaidot kirjaston ja oman alan hakuteosten (kuten sanakirjat, kieliopit) käytössä ja tiedon hankinnassa. Hän osaa selvittää niiden avulla alaan liittyviä ongelmia ja tuottaa selkeitä ja perusteltuja kirjallisia ja suullisia esityksiä. Yhteistyö- ja opiskelutaidot vakiintuvat erilaisten opetusmenetelmien ansiosta.

Opintokokonaisuus opetetaan lähiopetuksena, ja säännöllinen osallistuminen opetukseen on osa opintopistesuoritusta. Opetusta on 2–4 kertaa viikossa iltaisin.

Kokonaisuuteen kuuluvat kurssit:

  • Alkukuulustelu (englannin perusopinnot lv. 2024–25)
  • Tutoriaali, 5 op
  • Kulttuuri ja yhteiskunta, 5 op
  • Teemoja englantilaisessa kielitieteessä I, 5 op
  • Kontrastiivinen tekstianalyysi, 5 op
  • Englannin kielen rakenteet, 5 op
  • Puhuttu englanti, 5 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Englannin perusopinnot, 30 op, lv. 2024–25, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

1 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Kohderyhmä

Opinnot sopivat kaikille, jotka haluavat vahvistaa kielitaitoaan sekä tutustua englannin kielen eri alueisiin. Opintokokonaisuus sopii myös yliopistoon opiskelemaan aikoville tai sivuaineeksi tutkintoon.

Pohjatietovaatimukset:

Osallistujien on osattava sujuvaa suomea sekä riittävällä tasolla englantia. Englannin taitotaso selvitetään alkukuulustelulla. Suomen tai ruotsin taitotasoa ei erikseen mitata vaan hakijan on itse se arvioitava.Tason on oltava riittävä siihen, että pystyy kääntämään erilaisia, myös akateemisia tekstejä englannista suomeen ja suomesta englantiin (ks. jakson Kontrastiivinen tekstianalyysi kuvaus).

Aikataulu

Opintojen rakenne ja aikataulut:Ks. kunkin kokonaisuuteen kuuluvan kurssin kohdalta. Aikataulut päivitetään kesäyliopiston sivuille alkukesän aikana.

Kustannukset

Alkukuulustelu 35 €. Perusopintojen kokonaisuusmaksu 1480 €, joka sisältää myös Helsingin yliopiston perimät maksut. Kesäyliopiston kokonaisuusmaksun voi maksaa neljässä erässä. (Huom. käsittelykulu 5 €/erä.)

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englannin perusopinnot, 30 op, lv. 2024–25? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin seudun kesäyliopisto
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...

Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu