🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Koulutus
5,0 (2 Arvioinnit)

WordPress-velhon jatkokurssi (2 pv)

Mixtum, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Hinta
0 - 649 EUR + alv 24 % (yht. 804,76 EUR, 0 EUR)
Seuraava toteutus
22 elokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.8.2024
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
0 - 649 EUR + alv 24 % (yht. 804,76 EUR, 0 EUR)
Seuraava toteutus
22 elokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.8.2024
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 0 EUR + alv 24 % / osallistuja

WordPress-velhon jatkokurssi (2 pv)

WordPress-jatkokurssi

Haluatko ottaa maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän entistä tehokkaammin haltuun ja kehittää ja muokata omia WordPress-sivuja? Kiinnostaisiko tietää miten WordPressiä voidaan kustomoida ja muokata omiin tarpeisiin sopivaksi laajennuksien avulla mutta myös jopa kooditasolla?

Mixtumin WordPress-jatkokurssi vie perusteita syvemmälle WordPressin saloihin. Jatkokurssilla opit erityisesti teemojen ja laajennusten monipuolisen käytön ja hyödyntämisen mutta myös jopa kooditasolla muokkaamisen. Opit luomaan ja kustomoimaan oman verkkosivuston sisältöjä, ulkoasua ja toiminnallisuuksia joko laajentamalla WordPressiä tai muokkaamalla esimerkiksi teemaa HTML-, CSS-, ja PHP-koodauksen avulla. Opit myös hyödyntämään lapsiteemaa ja muokkaamaan valitun teeman ulkoasua.

Tämä kurssi ei ole mikään puhdas koodauskurssi, vaan erityisesti ensimmäisen päivänä aikana tehdään paljon muutakin: asennetaan WordPress, luodaan harjoitussisältöä ym. Lisäksi kurssin alussa pyritään hyödyntämään pikemminkin WordPressiin ilmaiseksi saatavilla olevia laajennuksia. Kurssin toisen päivän aikana päästään myös kokeilemaan erityisesti ulkoasun muokkaamista ja kustomointia  juuri omiin tarpeisiin sopivaksi oman koodin avulla.

  • Kurssilla mennään syvemmälle WordPressin saloihin ja harjoitellaan WordPress-sivuston sisällön ja ulkoasun muokkaamistaja kustomointia.
  • Kurssilla käydään läpi WordPressin asentaminen virtuaaliympäristöön, jossa omaa harjoitussivustoa voidaan kehittää ilmaiseksi.
  • Kurssilla esitellään hyödyllisiä ja suosittuja (sekä ilmaisia että maksullisia) laajennuksia, joilla omaa verkkosivustoa ja sen toimintoja voidaan laajentaa sekä puhutaan mm. lapsiteeman hyödyntämisestä.
  • Kurssilla käytetään pääasiassa HTML- ja CSS-kieliä, mutta myös JavaScript- ja PHP-kieliä, kun omaa sivustoa muokataan.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

22 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.8.2024

Kysy tarjous henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta privaattikoulutuksesta

  • Tilauskoulutus
  • Suomi
  • suomi

Kohderyhmä

Mixtumin WordPress-jatkokurssi soveltuu kaikille WordPressin kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat laajentaa omaa WordPress-osaamistaan sekä samalla myös tehostaa ja nopeuttaa WordPressin käyttöä yleisellä tasolla. Kohderyhmänä voivat olla web-suunnittelijat, jotka ehkä tuntevat jo WordPressin perusteet sisällön luomisen osalta, mutta haluaisivat oppia luomaan vapaammin WordPress-sivustoja ja kustomoimaan niitä esimerkiksi valittua teemaa "puukottamalla" tai luomalla tätä varten aivan oma lapsiteema.

Tutkinto / todistus

Saat kurssin päättymisen jälkeen kurssitodistuksen. Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti.

Koulutuspaikka

Etäkoulutukset järjestetään Zoom-ohjelmalla verkon välityksellä. Räätälöidyt privaattikoulutukset ja konsultoinnit voidaan järjestää asiakkaan omissa toimitiloissa, Mixtumin toimitiloissa tai etänä verkon välityksellä.

Kouluttaja

Pasi Kainulainen on WordPressin suvereeni ammattilainen ja vetänyt WordPress-aiheisia koulutuksia ympäri Suomen lukuisia vuosia. Lisäksi Pasi on ammatiltaan koodari / web developer ja suunnittelee ja kehittää työkseen koko ajan WordPress-verkkosivuja kaikille halukkaille. Pasi on toteuttanut lukuisia erittäin vaativia ja Suomen mittakaavassa suuria räätälöityjä verkkosivuja tai ollut konsultoimassa sivujen tekijöitä.

Koska Pasi ei vain kouluta WordPressiä vaan työskentelee alalla verkkosivujen kehityksen parissa, Pasi pystyy jakamaan kurssilaisille kaikki ammatissaan hankkimansa arvokkaat käytännön vinkit ja tiedot, joihin perinteiset kouluttajat eivät pysty!

WordPress-jatkokurssin koulutuspalautteita

"Sekä Mixtumin WordPress-peruskurssin että WordPress-jatkokurssin käytyäni pystyn hienosti kehittämään osaamistani itsenäisesti ja tarvittaessa löydän avun kurssilta saadusta hyvin toteutetusta Wordpress-oppaasta. Opetuksen taso täysi kymppi pitkän linjan kouluttajalta, Pasi Kainulaiselta!" -Roosa Tähkiö

"Räätälöity WordPress-koulutuskokonaisuus oli erittäin hyvin suunniteltu vastaamaan osallistujien moninaisia tarpeita. Keskustelulle, kommenteille ja kysymyksille oli hyvin aikaa koulutuksen aikana. Kouluttaja osallistutti hyvin sopivilla kysymyksillä pitkin päivää. Mielenkiinto säilyi, vaikka asiaa tuli paljon. Huomasi, että kouluttajalla (Pasi Kainulainen) on syvä ja laaja osaaminen. Kiitos!" -Anne Kähäri, Kirkkohallitus

Kustannukset

Vaikka tavoitteena on järjestää Suomen parhaat koulutukset, tarjoamme samalla alan halvimman hinnat. Kaksipäiväisen tehokkaan pienryhmäkoulutuksen hinta on tällä hetkellä tarjouksessa 590 € + alv (24 %) (norm. 990 € + alv).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta WordPress-velhon jatkokurssi (2 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Mixtum
Helsinki

Velhon kurssit ja koulutukset

Mixtum on raikas ja luova digitoimisto ja IT-koulutuskeskus. Koulutamme, konsultoimme ja järjestämme Suomen parhaat IT-aiheiset lähi- ja etäkurssit yli 20 vuoden kokemuksella! Mixtumin järjestämät kaikille avoimet velhon lähikurssit ja etäkurssit ovat suosittuja ja laadukkaita pienryhmäkoulutuksia. Ne sopivat hyvin yritysten henkilökunnalle...

Lue lisää kouluttajasta Mixtum ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 2 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
19 huhti 2024
WordPress-velhon jatkokurssi (2 pv)

Sekä Mixtumin WordPress-peruskurssin että WordPress-jatkokurssin käytyäni pystyn hienosti kehittämään osaamistani itsenäisesti ja tarvittaessa löydän avun kurssilta saadusta hyv...

Näytä lisätiedot
5/5
Koulutukseen osallistunut
19 huhti 2024
WordPress-velhon jatkokurssi (2 pv)

Räätälöity WordPress-koulutuskokonaisuus oli erittäin hyvin suunniteltu vastaamaan osallistujien moninaisia tarpeita. Keskustelulle, kommenteille ja kysymyksille oli hyvin aikaa...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu