Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-7 koulutusta 7 tuloksesta
Näyttää 1-7 koulutusta 7 tuloksesta
 

WordPress taipuu julkaisualustana moniin eri tarpeisiin

Wordpress on noussut yhdeksi selkeästi suosituimmista julkaisualustoista. Se on ilmainen, helppokäyttöinen ja monipuolinen ominaisuuksiltaan. WordPress taipuu myös vaativaan ammattimaiseen käyttöön, mutta sen avulla kokemattomampikin pystyy luomaan yritykselleen toimivat ja tyylikkäät kotisivut, tai vaikka blogin.

Mikäli Wordpress ei vaikuta julkaisujärjestelmänä sopivalta käyttöösi, tai haluat katsoa muita vaihtoehtoja, tutustu web-suunnitelun koulutuksiin.


WordPress-koulutuksissa perehdytään nettisivuihin monipuolisesti

WordPress-koulutuksissa opetellaan Wordpress-julkaisujärjestelmän teknisiä ominaisuuksia ja verkkosisältöjen tuottamista. Käytännön ominaisuuksien lisäksi WordPress-koulutuksissa osallistujat pääsevät perehtymään myös sisällöntuotannon maailmaan. Kiinnostavien sisältöjen suunnitteluun on syytä panostaa, sillä niillä saavutettaan näkyvyyttä ja sitoutetaan kävijöitä. Menestyneet nettisivut tarvitsevat

  • teknisen toimivuuden,
  • onnistuneen visuaalisen ilmeen,
  • kohderyhmää kiinnostavia sisältöjä.

WordPress-koulutuksissa voidaan sisällöntuotannon suhteen käydä läpi viestien muotoilua, sisällöntuotannon osa-alueita ja työkaluja sekä tehtyjen viestintätoimenpiteiden mittaamista. Mittaustulosten avulla viestintää voidaan kehittää yhä tehokkaammaksi. Verkkojulkaisijoiden yleisesti käyttämä mittaustyökalu on esimerkiksi Google Analytics.

Verkkosisältöjen tuottamisessa on otettava huomioon useita asioita, ja osaan näistä perehdytään myös WordPress-koulutuksissa:

  •  Millainen on hyvän verkkotekstin rakenne ja muoto? 
  •  Millainen kuvitus tukee verkkotekstiä? 
  •  Millaisilla seikoilla hakukonenäkyvyyttä voidaan parantaa? 
  •  Miten erilaisia sosiaalisen median kanavia voidaan käyttää yrityksen verkkosisältöjen tukena? 


WordPress-koulutuksesta hyötyvät yksilöt ja yritykset

Wordpress-kurssin oppien avulla yrityksen kuin yrityksen verkkoviestintä voidaan saada hiotuksi uudelle tasolle ja kilpailukykyiseksi verkkonäkyvyyden kilpajuoksussa.

WordPress-koulutuksia toteutetaan sekä yrityksille räätälöityinä että kaikille avoimina koulutuksina.

Palaa sivun alkuun

Vertaile koulutuksia