Esihenkilötyön ABC

Business College Helsinki, paikassa Helsinki
Kesto
9 kuukautta
Kesto
9 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Esihenkilötyön ABC

Esihenkilötyön ABC / Business College Helsinki

Hyvä esihenkilö luo tiimiinsä myönteisen ilmapiirin, jossa kaikki tuntevat olevansa arvostettuja ja tärkeitä. Ilmapiirillä on suora vaikutus työtyytyväisyyteen ja työn tuottavuuteen. Tässä koulutuksessa keskitytään esihenkilötaitojen vahvistamiseen ja kehittämiseen, tule mukaan!

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii sinulle, joka olet vasta aloittanut esihenkilötehtävässä ja haluat luoda itsellesi toimivat käytännöt ja välineet tiimisi toiminnan johtamiseen, aina päivittäisen työn suunnittelusta ja organisoimisesta, alaistesi työn ohjaamiseen, työskentelyn tukemiseen sekä tiimin toiminnan kehittämiseen.

Koulutus sopii mainiosti myös sinulle, jolla on jo kokemusta esihenkilötyöstä, mutta haluat päivittää tietojasi ja taitojasi esihenkilönä toimimisessa tai haluat nostaa osaamisesi täysin uudelle tasolle.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että työskentelet roolissa, jossa ohjaat ja kehität työryhmän päivittäistä työskentelyä ja seuraat sen toiminnan tuloksellisuutta. Toimit esimerkiksi tiimivastaavana, vuoropäällikkönä, ryhmän vetäjänä tai esihenkilönä.

Kehität ammattitaitoasi soveltamalla koulutuksessa saamiasi oppeja käytännön esihenkilötyössä oman tiimin toimintaa johtaessasi. Suoritat koulutuksessaLähiesimiehenä toimiminentutkinnon osan näyttöinä käytännön esihenkilötehtävissä omalla työpaikallasi. 

Mitä hyödyt koulutuksesta:

 • tiedät, mitkä ovat esihenkilön oikeudet ja velvollisuudet
 • pohdit omaa johtamistyyliäsi ja saat työvälineitä, joilla voit parantaa omia vuorovaikutustaitojasi
 • osaat ohjata, seurata, arvioida ja kehittää tiimisi tehokkuutta ja tuottavuutta ammattimaisesti ja strategisten tavoitteiden mukaisesti ja ottaa kaikki mukaan kehittämään toimintaa yhdessä
 • tiedostat monimuotoisen työyhteisön erilaiset odotukset ja tarpeet esihenkilöltä
 • saat vinkkejä, miten voit edistää myönteisen ilmapiirin rakentumista, jolla on suora vaikutus työtyytyväisyyteen ja sitoutumiseen
 • suunnittelet ja arvioit organisaatiosi perehdytystoimintoja
 • kuulet vinkkejä positiivisen ja rakentavan palautteen antamiseen sekä haastavien tilanteiden hoitoon
 • pääset irrottautumaan ”koneen ja työn äärestä” ja voit keskittyä rauhassa kiinnostaviin teemoihin ilman keskeytyksiä lähikoulutuspäivien aikana
 • saat vertaistukea muilta koulutukseen osallistujilta ja pääset jakamaan kokemuksia heidän kanssaan
 • saat virallisen todistuksen esihenkilöosaamisestasi

Opiskelumuodot

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Koulutukseen voi osallistua myös ilman oppisopimusta – kysy lisää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esihenkilötyön ABC, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Esim. tiimivastaava, vuoropäällikkö, esihenkilö

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa, lähiesimiestyön ammattitutkinto

Aikataulu

Koulutuksen kokonaiskesto on noin yhdeksän kuukautta. Opintojesi sisällöstä ja tavoitteista keskustellaan tarkemmin haastatteluvaiheessa.

Koulutuksen toteutustapa:

 • 6 lähikoulutuspäivää (lyhytkoulutus)
 • webinaareja: 1 x 6 h ja 3 x 2 h
 • verkkokoulutuksia
 • tutkinnon ohjauksia eri vaiheissa (Teams)

Kustannukset

Osallistumismaksu oppisopimuksella opiskellessa 200 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esihenkilötyön ABC? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Business College Helsinki
Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...

Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu