Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Mercuria kauppaoppilaitos Oy
Yhteenveto
1 vuosi
   
Verkossa
Tutkinto
Hymyilevä nainen läppärin ääressä

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa hyvät perusvalmiudet esimiestyöhön. Saat vinkkejä ja käytännönläheisiä työvälineitä, joilla ohjaat ja tuet tiimiäsi menestykselliseen toimintaan ja myönteiseen työilmapiiriin. Opit löytämään vahvuutesi esimiehenä ja hyödyntämään voimavarasi tehokkaalla tavalla.

Tutkinto:

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on laajuudeltaan 150 osaamispistettä ja se antaa kelpoisuuden jatko-opintoihin esimerkiksi yliopistoissa. Opinnot kestävät noin vuoden. Lähiesimiestyön ammattitutkinto muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

Pakollinen tutkinnon osa (70 osp):

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Valitse näistä kaksi valinnaista tutkinnonosaa (80 osp):

  • Asiakassuhteiden hoito
  • Toiminnan kannattavuus
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma
  • Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Toteutus:

Koulutus on oppisopimuskoulutusta, jolloin pääosin kehität ja syvennät osaamistasi omien työtehtäviesi kautta. Sinulle suunnitellaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa määritellään kehittymistarpeesi ja millä työtehtävillä näytät osaamisesi. Koulutus sisältää lähiopetusta keskimäärin kerran kuukaudessa, työpaikalla tapahtuvaa oppimista, verkko-oppimista sekä itseopiskelua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii esimiestyössä aloittaville ja myös pidempään esimiehenä toimineille, jotka haluavat kehittyä esimiestehtävissä.

Koulutus on kohdennettu päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä toimiville, kuten esimerkiksi:

  • Työryhmän vetäjille
  • Tiimi- tai osastovastaaville
  • Palveluyksikön lähiesimiehille

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Aikataulu

Lähiopetuspäivät (n. 1pv/kk) järjestetään mahdollisuuksen mukaan Mercuriassa, Vantaan Martinlaaksossa. Kaikkiin koulutuspäiviin voi osallistua myös verkossa, Mercurian e-oppimisalustalla.

Koulutuksen tarkempi aikataulu löytyy kouluttajan omilta verkkosivuilta.

Kustannukset

Osallistumismaksu 250€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Mercuria – sinulle sopiva

Mercuria on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercuriassa  kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. Mercuria järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. Mercuria sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Kehäradan varrella....


Lue lisää kouluttajasta Mercuria kauppaoppilaitos Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: