Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Stadin AO
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Tutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kehity lähiesimiehenä

Koulutus on sinulle, joka kaipaat varmuutta omaan esimiestyöhösi ja haluat kehittyä tavoitteellisen tiimityön vetäjänä.

Koulutuksessa kehität osaamistasi toimia tiimin esimiehenä, joka ohjaa toimintaa suunnitelmallisesti organisaation strategiaa tukevalla tavalla. Koulutuksen jälkeen tunnet keskeisen työsuhteita koskevan lainsäädännön. Saat valmiuksia suunnitella ja ohjata motivoiden työryhmän työskentelyä, perehdyttää työntekijöitä, huolehtia toiminnan kannattavuudesta sekä hoitaa asiakassuhteitasi menestyksekkäästi. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittamalla saat uusia näkökulmia ja käytännön työkaluja sekä oman esimiestyösi että organisaatiosi kehittämiseen.

Kanssasi sinulle suunnitellaan sopiva koulutuskokonaisuus. Huomioon otetaan osaamisesi ja työtehtäväsi sekä omat toiveesi kehittymisen kohteista. Osoitat osaamisesi aidoissa työelämän tehtävissä henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisesti.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa:

 • Lähiesimiehenä toimiminen, (70 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan 2):

 • Asiakassuhteiden hoito, (40 osp)
 • Toiminnan kannattavuus, (40 osp)
 • Henkilöstötyö, (40 osp)
 • Kehittämissuunnitelma, (40 osp)

Koulutusaikasi määräytyy henkilökohtaisten valmiuksien ja aikaisemmin hankitun osaamisen mukaan. Tutkinnon suorittaminen kestää tyypillisesti vuoden. Voit aloittaa opiskelun joustavasti.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelmasi rakennetaan poimimalla sinulle soveltuvat koulutuspäivät esimerkiksi näistä esimiestyön aihealueista:

 • Talous ja kannattavuus
 • Työsuhteen lakiasiat
 • Asiakkuuksien johtaminen
 • Projektin johtaminen
 • Prosessien ja laadun johtaminen
 • Työelämän vuorovaikutustaidot
 • Oman toiminnan ja esimiestyön kehittäminen
 • Henkilöstötyö

Joustava opiskelukokonaisuus sisältää koulutuspäivien lisäksi oppimistehtäviä sekä tavoitteellista pienryhmätyöskentelyä ja itsenäistä opiskelua. Koulutuksen aikana tunnistat omia vahvuuksiasi ja kehittämiskohteitasi esimiehenä sekä sovellat oppimaasi arjen työssäsi.

Koulutus on suunniteltu tehtäväksi työn ohessa. Koulutuspäivät toteutetaan arkisin pääsääntöisesti klo 9.00–16.00. Lisäksi sinua tuetaan tutkinnon suorittamisessa pienryhmä- ja henkilökohtaisten ohjausten muodossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus: Koulutus on mahdollista toteuttaa oppisopimuskoulutuksena omalla työpaikalla, jolloin koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksuton.

Omaehtoinen koulutus: Tutkintoon valmistavaan koulutukseen voi osallistua omaehtoisena opiskeluna, jonka opiskelijamaksu on 500 €. Tutkinnon suorittaminen edellyttää osaamisen näyttämistä työpaikalla omissa työtehtävissä.

Tutkinnon suorittaminen ilman koulutusta: Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa vaadittava osaaminen voidaan osoittaa myös osallistumalla suoraan näyttöön. Tutkinnon suorittaminen ilman koulutusta edellyttää, että tarvittava ammattitaito on hankittu aiemmin opintojen ja/tai työkokemuksen kautta. Tutkinto suoritetaan työpaikalla esimiestyötehtävissä. Näyttöjen suorittaminen on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...


Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: