Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Stadin AO, paikassa Helsinki
Kesto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Stadin AO

Kehity lähiesimiehenä

Koulutus on sinulle, joka kaipaat varmuutta omaan esimiestyöhösi ja haluat kehittyä tavoitteellisen tiimityön vetäjänä.

Koulutuksessa kehität osaamistasi toimia tiimin esimiehenä, joka ohjaa toimintaa suunnitelmallisesti organisaation strategiaa tukevalla tavalla. Koulutuksen jälkeen tunnet keskeisen työsuhteita koskevan lainsäädännön. Saat valmiuksia suunnitella ja ohjata motivoiden työryhmän työskentelyä, perehdyttää työntekijöitä, huolehtia toiminnan kannattavuudesta sekä hoitaa asiakassuhteitasi menestyksekkäästi. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittamalla saat uusia näkökulmia ja käytännön työkaluja sekä oman esimiestyösi että organisaatiosi kehittämiseen.

Kanssasi sinulle suunnitellaan sopiva koulutuskokonaisuus. Huomioon otetaan osaamisesi ja työtehtäväsi sekä omat toiveesi kehittymisen kohteista. Osoitat osaamisesi aidoissa työelämän tehtävissä henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisesti.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa:

 • Lähiesimiehenä toimiminen, (70 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan 2):

 • Asiakassuhteiden hoito, (40 osp)
 • Toiminnan kannattavuus, (40 osp)
 • Henkilöstötyö, (40 osp)
 • Kehittämissuunnitelma, (40 osp)

Koulutusaikasi määräytyy henkilökohtaisten valmiuksien ja aikaisemmin hankitun osaamisen mukaan. Tutkinnon suorittaminen kestää tyypillisesti vuoden. Voit aloittaa opiskelun joustavasti.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelmasi rakennetaan poimimalla sinulle soveltuvat koulutuspäivät esimerkiksi näistä esimiestyön aihealueista:

 • Talous ja kannattavuus
 • Työsuhteen lakiasiat
 • Asiakkuuksien johtaminen
 • Projektin johtaminen
 • Prosessien ja laadun johtaminen
 • Työelämän vuorovaikutustaidot
 • Oman toiminnan ja esimiestyön kehittäminen
 • Henkilöstötyö

Joustava opiskelukokonaisuus sisältää koulutuspäivien lisäksi oppimistehtäviä sekä tavoitteellista pienryhmätyöskentelyä ja itsenäistä opiskelua. Koulutuksen aikana tunnistat omia vahvuuksiasi ja kehittämiskohteitasi esimiehenä sekä sovellat oppimaasi arjen työssäsi.

Koulutus on suunniteltu tehtäväksi työn ohessa. Koulutuspäivät toteutetaan arkisin pääsääntöisesti klo 9.00–16.00. Lisäksi sinua tuetaan tutkinnon suorittamisessa pienryhmä- ja henkilökohtaisten ohjausten muodossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus: Koulutus on mahdollista toteuttaa oppisopimuskoulutuksena omalla työpaikalla, jolloin koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksuton.

Omaehtoinen koulutus: Tutkintoon valmistavaan koulutukseen voi osallistua omaehtoisena opiskeluna, jonka opiskelijamaksu on 500 €. Tutkinnon suorittaminen edellyttää osaamisen näyttämistä työpaikalla omissa työtehtävissä.

Tutkinnon suorittaminen ilman koulutusta: Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa vaadittava osaaminen voidaan osoittaa myös osallistumalla suoraan näyttöön. Tutkinnon suorittaminen ilman koulutusta edellyttää, että tarvittava ammattitaito on hankittu aiemmin opintojen ja/tai työkokemuksen kautta. Tutkinto suoritetaan työpaikalla esimiestyötehtävissä. Näyttöjen suorittaminen on maksutonta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Stadin AO
Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Stadin AO on Suomen suurin ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos. Meillä opiskelee noin 22 000 nuorta ja aikuista. Teemme monipuolista koulutusyhteistyötä myös organisaatioiden kanssa. Stadin AO:ssa voi opiskella lähes 30 eri...

Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu