Neljä henkilöä seisoo käytävällä.

Mercuria Pro – sytytä kipinä työelämään

Mercuria on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercuriassa  kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. Mercuria järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia.

Mercuria sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Kehäradan varrella. Koulutustilat ovat modernit sekä opiskelua motivoivat ja kouluttajat ovat alan asiantuntijoita.

Haluatko lisätietoja koulutustarjonnasta?

Lisätietoa Mercuriasta sekä koulutustarjonnasta saat ottamalla suoraan yhteyttä Mercuriaan.

Koulutuksesta hyötyvät kaikki, jotka haluavat suorittaa tutkinnon, vahvistaa osaamistaan, vaihtaa alaa tai tarvitsevat koulutuksen uralleen. Tutustu Mercurian koulutustarjontaan!

Videoesittely

Johtaminen
Esimieskoulutus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 1 vuosi Useita (2) 19.10.2021
Lähiesimiestyön ammattitutkinto 1 vuosi Useita (2) 9.3.2022
Liiketoiminta
Liiketoiminnan ammattitutkinto 1 vuosi Alkaen 250 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto 1 vuosi Alkaen 300 EUR + alv 24 % Useita (2) 30.3.2022
Yrittäjän ammattitutkinto 1 vuosi Alkaen 250 EUR + alv 24 % Vantaa 8.3.2022
Talous / Rahoitus
Taloushallinto
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi Vantaa Joustavasti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Mercuria kauppaoppilaitos Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria sosiaalisessa mediassa

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Mercuria kauppaoppilaitos Oy täytä seuraavat tiedot:

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse *
klo 9–11
klo 11–13