Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Mercuria kauppaoppilaitos Oy
Yhteenveto
1 vuosi
   
Verkossa
Tutkinto
Hymyilevä nainen kahvikupin kanssa läppärin äärellä

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tarjoaa mahdollisuuden  tunnistaa omat vahvuudet ja kehittymistarpeet johtajana tai asiantuntijana. Saat vinkkejä ja käytännönläheisiä työvälineitä, joilla uudistat toimintaasi ja luotsaat vastuualueesi tulevaisuuteen muuttuvassa toimintaympäristössä. Voit myös halutessasi saada henkilökohtaista työnohjausta tutkinnon suorittamisen aikana.

Tutkinto:

Tutkintoa suorittaessasi kehität, syvennät ja näytät osaamistasi omien työtehtäviesi kautta. Työpaikalla tapahtuvaa oppimistasi tukevat valmennuspäivät, verkko-opiskelu ja itseopiskelu. Voit rakentaa opinnoillesi yksilöllisen polun ja valita ne tutkinnon osat sekä valmennuspäivät, jotka tukevat parhaiten kehittymistäsi. Tutkinto on madollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa on kaksi eri osaamisalaa, joista Mercuriassa voit suorittaa johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan. Tämä osaamisala muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

Pakollinen tutkinnon osa (80 osp):
• Johtajana toimiminen

Valitse näistä kaksi valinnaista tutkinnonosaa(100 osp):
• Strategiatyön johtaminen
• Projektin johtaminen
• Työyhteisön kehittämisen johtaminen
• Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
• Asiakkuuksien johtaminen
• Talouden johtaminen
• Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen
• Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta


Toteutus:

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten pääosin kehität ja syvennät osaamistasi omissa työtehtävissäsi.

Ennen koulutuksen käynnistymistä suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jossa mm. määritellään kehittymistarpeesi ja millä työtehtävillä näytät osaamisesi. HOKS-ohjaajamme sparraa sinua koko koulutusprosessin ajan tutkinnon suorittamisessa. Lisäksi sinulla on työpaikallasi mentori, jonka kanssa voit mm. ideoida vastuualueesi kehittämistä.

Johtamisvalmennuksessa valitset valmennustarjottimeltamme omaa osaamistasi kehittävät lähiopetuspäivät.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto soveltuu esimiehille ja asiantuntijoille, joilla on tulosvastuullinen toimenkuva ja jo muutama vuosi käytännön kokemusta oman vastuualueensa johtamisesta.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Aikataulu

Koulutuspäivät järjestetään mahdollisuuksien mukaan Mercuriassa, Vantaan Martinlaaksossa. Kaikkiin koulutuspäiviin voi osallistua myös verkossa, Mercurian e-oppimisalustalla.

Koulutuksen tarkempi aikataulu löytyy kouluttajan omilta verkkosivuilta.

Kustannukset

Tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuksella, jolloin osallistumismaksu on 300 € tai ilman oppisopimusta, jolloin maksu on 750 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Mercuria – sinulle sopiva

Mercuria on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercuriassa  kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. Mercuria järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. Mercuria sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Kehäradan varrella....


Lue lisää kouluttajasta Mercuria kauppaoppilaitos Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: