Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Mercuria kauppaoppilaitos Oy
Yhteenveto
1 vuosi
Tutkinto
Vantaa, Verkossa
Alkavat koulutukset
Vantaa
19.10.2021

Verkossa
19.10.2021
Hymyilevä nainen kahvikupin kanssa läppärin äärellä

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Vahvista johtamisosaamistasi ja verkostoidu.

Millainen johtaja sinä haluaisit olla? Etsitkö uusia tapoja ja näkökulmia organisaatiosi kehittämiseen? Tule kirkastamaan visiosi johtamisesta johtamistehtävissä kouliintuneiden kouluttajien kanssa ja verkostoitumaan.

Tutkintoa suorittaessasi kehität, syvennät ja näytät osaamistasi omien työtehtäviesi kautta. Suunnittelet, organisoit ja johdat vastuualueesi toimintaa sekä kehität omia johtamistaitojasi käytännönläheisesti. Lisäksi suunnittelet ja toteutat kehittämisprojekteja ammattilaisten sparraamana.

Tutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa voit rakentaa itsellesi yksilöllisen polun ja valita ne tutkinnon osat sekä valmennuspäivät, jotka tukevat parhaiten kehittymistäsi. Tutkinnon osia on kolme.

Kaikille yhteinen tutkinnon osa

 • Johtajana toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi:

 • Strategiatyön johtaminen
 • Projektin johtaminen
 • Työyhteisön kehittämisen johtaminen
 • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
 • Asiakkuuksien johtaminen
 • Talouden johtaminen
 • Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen 


Toteutus

Koulutus on oppisopimuskoulutusta, jolloin pääosin kehität ja syvennät osaamistasi omien työtehtäviesi kautta. Sinulle suunnitellaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa määritellään kehittymistarpeesi ja millä työtehtävillä näytät osaamisesi. Tutkinto suoritetaan monimuotototeutuksena päivisin, jolloin osa koulutuspäivistä järjestetään verkossa ja osa lähipäivinä Mercuriassa.

Koulutuspäivien avulla varmistetaan, että jokaisen päivän jälkeen arkeesi jää uusia taitoja, jotka helpottavat vastuualueesi johtamista.

 • ThomasHPA –vuorovaikutusanalyysin hyödyntäminen tiimityössä
 • ThomasTEIQue –tunneälyanalyysin hyödyntäminen oman johtajuuden kehittämisessä
 • case-harjoitukset, workshopit ja erilaiset osallistavat menetelmät koulutuspäivillä

Opintojen kesto on n. 1 vuosi ja laajuus 180 osp. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sopii esihenkilöille, päälliköille, johtajille, asiantuntijoille ja yrittäjille, joilla

 • on tulosvastuullinen toimenkuva ja jo muutama vuosi käytännön kokemusta oman vastuualueensa johtamisesta
 • on mahdollisuus omissa työtehtävissään tehdä monipuolisia johtamiseen liittyviä työtehtäviä – suunnitella ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta sekä johtaa ja kehittää henkilöstöä strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Opinnot eivät edellytä aikaisempaa koulutusta tai tutkintoa. Tutkinto antaa sinulle jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on opetushallituksen myöntämä virallinen tutkinto.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Aikataulu

Päivätoteutus monimuoto-opintoina
Koulutuspäiviä on noin kerran kuukaudessa klo 9-16. Osa päivistä järjestetään verkon kautta etänä ja osa paikan päällä Mercuriassa.

Tarkemmat aikataulut löydät kouluttajan sivuilta.

Kustannukset

Tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuksella, jolloin osallistumismaksu on 300 € tai ilman oppisopimusta, jolloin maksu on 750 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Mercuria Pro – sytytä kipinä työelämään

Mercuria on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercuriassa  kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. Mercuria järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. Mercuria sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Kehäradan varrella....


Lue lisää kouluttajasta Mercuria kauppaoppilaitos Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty ihmisten johtajana

Käyttäytymislähtöisiä koulutuksia muutokseen ja liiketoimintaan. Hansen Beckin räätälöidyt valmennukset tarjoavat uusia välineitä johtamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: