🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Muistihoitaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Careeria, Verkossa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Muistihoitaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Syvennä osaamistasi muistihoitajan työhön

Muistioireisen ja muistisairaan ihmisen elämän tukemisen osaamisala antaa sinulle vankan asiantuntijuuden ja ammattitaidon muistihoitotyöhön.

Muistioireisen ja muistisairaan ihmisen elämän tukemisen osaamisalan suorittaneena osaat kohdata muistioireisen tai muistisairaan ihmisen ja tukea hänen elämäänsä sekä ohjata hänen läheisiään. Osaat kartoittaa ikääntyneen ihmisen elämänkulun ja toimia erilaisissa työprosesseissa eettisiä toimintaperiaatteita ja vanhustyötä ohjaavia säädöksiä ja ohjeita noudattaen.

Muistioireisen ja muistisairaan ihmisen elämän tukemisen osaamisalan suorittaneena osaat tukea muistioireista tai muistisairasta ihmistä ja hänen läheisiään arkiteknologian käytössä ja sen mahdollisuuksissa. Tiedostat verkostotyöskentelyn merkityksen ja osaat toteuttaa laadukkaan, tavoitteellisen, taloudellisen ja kestävän kehityksen mukaisen kehittämistyön.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kokenut sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilö ja kohtaat työssäsi muistioireisia tai muistisairaita ihmisiä tai haluat suuntautua muistihoitotyöhön.

Käytännön toteutus

Muistihoitajan koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena. Verkkoluentoja on 1–3 kertaa kuukaudessa.  Lisäksi tulee itsenäisesti tehtäviä kehittämistehtäviä, joiden avulla kehitetään oman työpaikan toimintaa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muistihoitaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muistihoitaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu