Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Videon ennakkosuunnittelu ja käsikirjoittaminen

Corellia Helsinki Oy
Yhteenveto
1 päivä
990 EUR + alv 24 %
Avoin koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
23.4.2019  
990 EUR
20.6.2019  
990 EUR

Videon ennakkosuunnittelu ja käsikirjoittaminen

Panostus videon ennakkosuunnitteluun ja käsikirjoittamiseen kannattaa

Preproduction eli tuotannon ennakkosuunnittelu on tärkein osa videon tekoprosessia. Hyvä ennakkosuunnittelu näkyy parempana lopputuloksena ja monet sudenkuopat vältetään. Hyvä suunnittelu yleensä myös pienentää kokonaiskustannuksia.

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty

Tällä kurssilla opit mitä kaikkia hyvin erilaisiakin asioita on hyvä ottaa huomioon ennen kuin kamera käynnistetään.  Opiskellaan, mihin video välineenä sopii ja mistä lähtökohdista suunnittelu alkaa.  Opit keskeisimmät asiat niin katsojan mielenkiinnon herättämisestä ja ylläpitämisestä kuin faktojen tarjoamisesta katsojalle.  Myös kuvausluvat, aineistojen lataaminen netistä ja budjetoinnin perusteet käydään läpi.  Saat valmiuksia toimivan, selkeän ja kiinnostavan videon ideoimiseen ja suunnittelemiseen.  Joskus on tarpeen tehdä varsinainen käsikirjoitus, jonka tekemiseen tämä kurssi myös antaa pohjatietoa.

Kurssin käytyäsi ennakkosuunnitteluvaihe sujuu tehokkaammin ja varmemmin.  Saavutat kohderyhmäsi videoillasi paremmin ja kustannustehokkaammin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Videon ennakkosuunnittelu ja käsikirjoittaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille videota tilaaville tai videota itse tekeville.  Ei edellytä kuvaamis- tai leikkaamistaitoja tai muutakaan teknistä osaamista.

Kouluttaja

Tita Jänkälä on yli 20 vuotta alalla toiminut ohjaaja-leikkaaja, jolla on myös vankka pedagoginen kokemus.

Kustannukset

990 € (ALV 0 %)

Corellia Helsinki Oy

Corellia Helsinki Oy

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen samasta osoitteesta

Corellia Helsinki Oy on viestintä-, julkaisu- ja mainosalaa palveleva koulutus- ja konsultointiyritys. Corellian ydinosaamista ovat asiakkaan koulutus, konsultointi, kuuntelu ja opastus. Yrityksen toiminnasta vastaavat kokeneet alan kouluttajat Juha Laamanen, Kari Selovuo ja Sampo Korkeila. Kaikki ovat Adobe-sertifioituja kouluttajia ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Videon ennakkosuunnittelu ja käsikirjoittaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Corellia Helsinki Oy

Corellia Helsinki Oy

Vilhonkatu 5 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.corellia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 156 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Videon ennakkosuunnittelu ja käsikirjoittaminen täytä seuraavat tiedot: