Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kuntoklinikka

DiscoverIT
Yhteenveto
3 tuntia
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kuntoklinikka

Kuntoklinikka

Projektin kuntoklinikassa selvitetään ja priorisoidaan projektijohtamiseen liittyvät haasteet sekä laaditaan tarvittavat korjausehdotukset. Pääpaino on ennaltaehkäisevien, yksinkertaisten ja käytännönläheisten toimenpiteiden suunnittelussa. Työssä käytettävä tarkistuslista pohjautuu PMI:n PMBOK® (Project Management Body of Knowledge) -standardiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuntoklinikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Projektijohtajat

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuntoklinikka? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

DiscoverIT

DiscoverIT 

DiscoverIT tarjoaa projektinhallinnan koulutuksia sekä kokeneille projektipäälliköille että projektinhallinnan parissa aloitteleville. DiscoverIT keskittyy projektinhallinnan koulutuksissaan ajankohtaiseen kestävään projektinhallintaan. Koulutuksissa hyödynnetään MonteCarloProject-työkalua. DiscoverIT tarjoaa myös konsultointia ja mentorointia projektinhallinnasta. Projektinhallinnan koulutukset ja valmennukset. Projektitoiminnan kehittämisvalmennukset ja -konsultointi, jossa valitusta projektinhallinnan aihepiiristä tunnistetaan...


Lue lisää kouluttajasta DiscoverIT ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

DiscoverIT

Ilmarinkatu 43
33500 Tampere

 Näytä puhelinnumero
discoverit.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kuntoklinikka täytä seuraavat tiedot: