Activate Your English Skills for Work

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Activate Your English Skills for Work

Eduhouse Oy

Kaipaatko varmuutta englannin kielen käyttöön työelämän perustilanteissa? Tässä koulutuksessa kertaat ja opit mm. kohteliaita fraaseja ja ilmaisutapoja erilaisia työelämän viestintätilanteita varten. Koulutuksessa on myös vuorovaikutuksellisia elementtejä kuten tehtäviä, ja osallistujat voivat esittää kysymyksiä kouluttajalta.

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksessa aktivoidaan englannin kielen taitojasi ja tutustutaan työelämän perustilanteissa tarvittavaan englannin kieleen. Koulutuksen jälkeen osaat käyttää englantia arjen työelämässä sujuvasti ja itsevarmemmin.

Koulutuksen sisältö:

  • Itsesi esitteleminen ja small talk, kun tapaat uusia ihmisiä työssä.
  • Keskusteluihin osallistuminen: Miten kerrot oman mielipiteesi, ja miten ilmaiset samaa tai eri mieltä kuin keskustelukumppanisi.
  • Työpuhelujen vastaanottaminen tai soittaminen: Kohteliaat ja hyödylliset puhelinfraasit eri tilanteissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Activate Your English Skills for Work, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, jotka kaipaavat kielitaidon aktivointia ja parantamista työelämän perustilanteita varten. Riittää, kun pohjalla on kouluenglanti sekä oppimisen intoa!

Aikataulu

24.1.2024 klo 9-11

13.3.2024 klo 9-11

Kouluttaja

Marckwort Oy:n kanadalaistaustaisella Marialla (International MBA) on vankka englannin kielen asiantuntijakouluttajan kokemus. Hän on kouluttanut työelämän englannin kieltä aikuisille kaikilla tasoilla ja erittäin monipuolisesti eri aloilla. Muun omakohtaisen työkokemuksen ansioista Maria tuntee hyvin suomalaisen työelämän ja sen vaatimukset. Sen lisäksi, että Maria puhuu englantia natiivitasolla, hän myös puhuu sujuvaa suomen kieltä.

Kustannukset

390 EUR + ALV

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Activate Your English Skills for Work? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu