Yhteisöön kuuluminen hybridityössä – itsenäisesti, mutta yhdessä

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yhteisöön kuuluminen hybridityössä – itsenäisesti, mutta yhdessä

Eduhouse Oy

Liittymisen tarve on kaikille ihmisille tärkeä. Haluamme kuulua joukkoon. Hybridityö on tuonut mukanaan paljon hyvää, mutta yksinäisyyden kokemuksen töissä.

Miten siis voi luoda yhteisöllisyyttä, vaikka työskennelläänkin hybridisti?

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksen tavoitteena on oppia ymmärtämään, miksi yhteisöllisyys on tärkeää. Koulutuksen aikana käydä läpi niitä työyhteisö- ja johtamistaitoja, joita hybridisti synnytettävä yhteisöllisyys vaatii. Koulutuksen aikana osallistujat saavat mahdollisuuden myös jakaa omia kokemuksiaan ja parhaita käytäntöjään yhteisöllisyyden rakentamisesta.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöstöhallinnossa tai lähijohtajina toimiville. Mukaan saavat tietenkin tulla kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Koulutus on vuorovaikutteinen, vaikka toteutetaankin etänä. Koulutukseen osallistuvien odotetaan osallistuvan keskusteluun sekä pienryhmissä että koko koulutusryhmässä.

Vaativuustaso:

Taso 2: Edistynyt taso

Koulutuksen sisältö:

  • Miksi yhteisöön kuulumisen tunne on ihmiselle tärkeä?
  • Miten asiantuntijatyössä voi edistää tasapainoa itsenäisen työn ja yhdessä tehtävän työn välillä?
  • Millaisia taitoja hybridisti yhteisöllisessä työssä vaaditaan?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yhteisöön kuuluminen hybridityössä – itsenäisesti, mutta yhdessä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

15.2.2024 klo 13-15

Kouluttaja

Kirsi Valto, KM on pitkänlinjan henkilöstön kehittäjä ja henkilöstöjohtamisen ammattilainen. Nykyisin hän toimii työyhteisöjen valmentajana, työnohjaajana ja coachina. Hänen asiakkainaan on sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioita. Johtamisen kehittäminen ja HR:n tukeminen on erityisen lähellä Kirsin sydäntä.

Kustannukset

390 EUR + ALV

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yhteisöön kuuluminen hybridityössä – itsenäisesti, mutta yhdessä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu