Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Elisa Santa Monica

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 1369 arviointiin

Pekka
Loistava kurssi, opettaja osasi todella hyvin asian ja osasi opettaa asiat hyvin ja käytännön läheisesti!
Marko
Harmi että koulutus ei tapahtunut paikanpäällä, olisi ollut kiva päästä konffaamaan kytkimiä opettajan tuella, mutta muuten oli todella hyvää opetusta.
Katariina
Hyvä peruskurssi verkkoasioista ja suhteellisen kattava kahden päivän kurssiksi. Antoi hyvän peruskäsityksen kokonaisuudesta ja helpompi lähteä tämän pohjalta syventämään tietämystä.
Esa
Materiaalia ei ollut saatavissa riitävän aikaisin, vasta edellisenä päivänä jolloin siihen ei ehtinyt tutustumaan. Paikan päällä materiaalia ei ollut valmiina koneilla vaikka omaa konetta koulutukseen ei tarvinnut ottaa. Perusasioita jotka pitäisi ehdottomasti olla kunnossa ennen koulutusta. Useiden pyyntöjen jälkeen materiaali saatiin pdf:nä, m...
Näytä kokonaan
Jaakko
Harjoitusten tekemiseen oli hieman liian vähä aikaa, koska ensimmäinen kerta Ciscolaitteiden kanssa. Respan täti ei atanut toimitetun ohjeen mukaan kulkukortteja, vaan tarvittiin kouluttaja paikalle ottamaan kulkuluvat. Luentomateriaalin toimitustapa Javelin materiaalina käsittämätön. Ei toimi TUVE-koneessa. Jouduttiin kanniskelemaan henkilökoht...
Näytä kokonaan
Ville
Kurssin labraamisossuus olisi ehkä saanut olla hieman isompi. Nyt tuli ehkä hieman liian kiire aloittelijalle.
Mikko
Aikataulu oli vähän turhan tiukka materiaalin/opittavan määrään nähden. Harjoitukset olisivat voineet olla enemmän "pidetään kädestä" tyylisiä aluksi, jonka jälkeen sovellettu sitä vaativimpiin harjoituksiin itse. Kouluttajan esittämien valmiiden vastausten copypasteeminen virtuaaliympäristöön ei kauheasti avaa asiaa.
Atte
Kiitos mukavasta kurssista, jonka sisällöstä on varmasti hyötyä työssäni.
Juuso
Olisi ollut kiva jos olisit ollut enemmän aikaa konffata
Niklas
Liian nopeaan tahtiin materiaalit käydän läpi. Harjotuksille jäi aikaa todella vähän, kun mentiin jos seuraavaan aiheeseen. Melkein kaikilla oppilaista jäi tehtävät tekemättä.
Juha
Hyviä ja ymmärrettäviä esimerkkejä kurssilla.
Petteri
Kurssimateriaali keskittyi isoihin linjoihin, mutta labrat yhteen monimutkaiseen tuotteeseen jota ei materiallissa oikein käyty edes läpi. Olin ehkä vähän väärää kohdeyleisöä, mutta mielenkiintosta juttua oli silti.
Mika
Kovaa settiä, varsinkin edeltävä teoriaosuus oli etänä aika raskas. Jälkimmäinen 3 päivän setti paikanpäällä oli erittäin hyvä
Teijo
Jyry
Kurssin hyödyllisyyttä on vaikea arvioida, selviää sertti kokeen teon jälkeen.
Kai
Aamupala ja iltapäiväpulla puuttuivat. Labraosuuksia oli sopivassa suhteessa, ei liikaa eikä liian vähän. Taukoja oli jossain kohta turhan vähän.
Kimmo
Koulutus oli hyvä. Kouluttaja osasi esittää asiat hyvin selkeästi ja selventää kirjaa lukiessa monimutkaiselta vaikuttaneita asioita. Labrat olivat hyvällä tavalla toteutettuja. Määrä ja ajankäyttö olivat hyviä.
Ari
Kaikenkaikkiaan hyvä ja kattava paketti tulevaa ENCOR tenttiä varten. Kolme päivää meni todella sutjakkaasti ja missään kohtaa ns. ei mennyt pitkäveteiseksi, joka auttaa siihen että saa todellakin kaiken irti koulutuksesta.
Toni
Kaikki oli hyvin. Matskut, harjoitteet, Ilvesmäki tilat ja niin edelleen. Aina kursseilla on kuitenkin ollut aamulla kahvit ja sämpylä. Näin ei ollut nyt. Siitä tippui pisteitä.
Antti
Erinomaiset labrat! On selkeästi nähty vaivaa!
Ari
Erittäin hyvin vedetty kurssi! Hyvin rytmitetty ja hyvät oikeat esimerkit
Lauri
Aloittelijalle olisi hyödyllistä olla harjoitusten lopuksi oikeat komennot, joihin verrata omia yrityksiä. Harjoitukset käytiin läpi mutta omaehtoisen harjottelun kannalta voisi olla hyödyllistä.
Taneli
Erittäin mukava ja innostava kouluttaja. Kurssi oli sopivan kattava ja antoi paljon oppeja käytännön tekemiseen. Etenkin harjoitukset olivat hyviä.
Yogesh
Very Good training indeed, Aki was very much good in providing the training, it was interesting, I would recommend him for future trainings as well.
Jussi
Mielenkiintoinen esitys, jota jaksoi kuunnella 3h.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.