Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Elisa Santa Monica

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 1294 arviointiin

Osallistuja
Hurjaa menoa vanhalle miehelle, pikku hiljaa alkoi avautua
Osallistuja
Osallistuja
Ainoa ongelma oli työasemassa einstein11, jossa Putty ei pysynyt päällä kuin hetken kerrallaan
Osallistuja
Marko
Petri
erittäin ymmärrettävä ja hyvä kurssi, sekä kouluttajan toiminta
Ilkka
olisi voitu käyttää harjoituksessa suomen kieltä ja tarkistella aina tehtyjen osioden jälkeen että konffikset on oikein
Jarmo
Tettävämateriaali olisi voinut olla suomeksi
Tom
Kiitos mahtavasta kurssista! =)
Jarkko
Very good course and instructive labs Teacher was very professional and have good english.
Ari
Kielen vaihto onnistui nopeasti Suomesta Englanniksi Valmetin pyynnöstä mistä iso kiitos! Pieni miinus että kahvitauot liian lyhyitä kun kotona joutuu itse keittämään kahvit.
Aki
Kattava kokonaisuus PaloAlton perusteista. Labrat oltiin valmisteltu hyvin ja kurssi eteni johdonmukaisesti. Kouluttaja Antti hoiti hommansa erittäin hyvin ja kurssi oli mielestäni kaiken kaikkiaan onnistunut.
Osallistuja
Very good Intructor, good communications skills and makes the course more interresting! Thanks to Antti, this was probably the best web education i have been participating. Having the Lab Material in pdf was very good as i like to print it to have on paper in a folder so i can come back later and check the notes. That wasn't the case for the ...
Näytä kokonaan
Petri
Kari
Materiaali muuten hyvä mutta 3. päivän alussa katosi kurssi materiaalin näkymät. Ilmeisti Javelin kikkare sekosi eikä materiaalit enää auenneet.
Timo
Pakosti asennettavat oheisohjelmistot ovat hankalia, varsinkin materiaalin tarkastelussa tarvittava Javelin reader, asennusoikeuksia ei kaikilla käyttäjillä työasemille ole.
Katja
Tämä kurssi oli organisaatiolle räätälöity, mutta tuntui että kurssiin oli sisällytetty liikaa asiaa. Tämän takia labraympäristön käytännön hommat jäivät vähemmälle mitä olisin itse toivonut. Toki jos tilaaja on vaatinut että nämä asiat on käytävä läpi, ei kouluttaja sille mitään voi. Kouluttaja kävi asiat kyllä todella hyvin läpi, kouluttajakaa...
Näytä kokonaan
Ville
Kurssin sisältö oli niin perusteita että minulle tämä oli hiukan väärä kurssi.
Tarja
Hieman liian perusperusteita. Sisällöstä olisin kaivannut enemmän ennakkotietoa.
Tomi
Riku
Ville
Mielestäni kaikki jo historiaan jääneet protokollat ja muut voisi jättää pois materiaalista. L2 kurssille ei kuulu reititysprotokollat. RIP on huvittavaa käyttää edes esimerkkinä tietoliikenteen ammattilaisille. DNS ei ole merkittävä osa L2 verkon toimintaa, mutta siihen panostettiin kohtuu rautalankatasolla. Myös materiaali kytkinten osalt...
Näytä kokonaan
Jirko
Hyvä koulutus. Kouluttaja tietää mistä puhuu ja havainnollistaa hyvillä esimerkeillä. Homma toimi yllättävän hyvin myös etänä.
Toni
Harjoituksia voisi selkeyttää. Lyhyemmän kokemuksen omaavat oppilaat varmasti kaipaavat harjoituksilta selkeyttä ja malliesimerkkejä tuloksista johon pitäisi päätyä. Konfiguraation läpivieminen ohjeiden kanssa on "helppoa", mutta puuttuu esimerkiksi näyttökuva mitä kytkimellä pitäisi näkyä, jotta on mennyt oikein.
Jarkko
Ei oikeen sovi näin raskas kurssi etä koulutukseen, samoten materiaali oletti että osaa perus kytkin komentoja, tykkäisin itse enempi kädestä pitäen konffit lähestymis tavasta. Itse en juuri konffaile vaan tulin kurssille selvittämään miten homma toimii käytännöstä ja miten ympäristö on rakentunut. Muuten hyvä. Aki oli innokas ja auttoi myös ...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.