Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Arvioinnit aiheesta Excellence Finland

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 38 arviointiin

Osallistuja
Pieni ryhmä mahdollisti tarkan palautteen läpikäynnin jokaisen osallistujan osalta. Käytännön harjoitukset olivat avartavia ja auttoivat ymmärtämään koulutuksen sisältöä.
Osallistuja
Parasta olivat ryhmätyöskentely, käytännönläheiset vinkit ja standardin tuominen käyttäjän tasolle. Kurssista sai hyvän käsityksen auditointiprosessista kokonaisuutena. Kurssi oli todella innostava. Ennakkovaatimuksena olisi voinut olla ISO9001 standardiin paremmin tutustuminen. Se olisi auttanut pysymään mukana "luentojen" aikana paremmin. Kurs...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Etätoteutus toimi loistavasti. En keksi mitään parannettavaa.
Osallistuja
Syvennyimme standardin sisältöön, sekä saimme käytännön vinkkejä auditoinnin järjestämisestä. Standardiin etukäteen tutustuminen olisi voinut olla hyvä kaikille. Itse olen sitä lukenut aika paljon ja tutkinut soveltamista, joten toivoin, että olisimme aavistuksen nopeammin päässeet itse asiaan.
Osallistuja
Parasta oli kouluttajien eteneminen koulutuksen aikana. Eli tahti oli juuri oikea.
Osallistuja
Parasta koulutuksessa oli mahtava asenne koulutukseen ja tilanteeseen. Ehkä jäin kaipaamaan enemmän pohjustusta ennen tehtävään siirtymistä.
Osallistuja
Kouluttajat ovat innostavia ja asiantuntevia ja käytännön esimerkkien kautta saa tarttumapintaa tosielämään.
Osallistuja
Laatukeskuksen ja koulutuksen ilmapiiri aina hyvä ja koulutuskokonaisuus oli hyvä ja tasapainoinen.
Osallistuja
Parasta on ollut aihealueissa esitetyn perusteella seurannut keskustelu, jota vetäjä koordinoi. Teorian voi lukea kirjoista, mutta kokemusta ja tietämyksen vaihtoa ei.
Osallistuja
Ryhmätyöt ja niiden kautta opitut uudet menetelmät.
Osallistuja
Sisällön puolesta asiakaspolkuajattelu ja hajonnan vaikutuksen demonstrointi käytännön esimerkeillä. Jakson teemoista useassa kohtaa oli tarttumapintaa oman yrityksen nykytilaan.
Koulutukseen osallistunut
Sopivan kokoinen ryhmä, vuorovaikutteinen ja kouluttajalla on laaja-alainen ja hyvin monipuolinen osaaminen, joten on ilo olla oppimassa.
Koulutukseen osallistunut
Hyvä ryhmä, kouluttaja Juha Isomäki omaa osaamista ja selventää asioita, jos tarvitaan perehtymiseen apua. Uudet työkalut Minitabissa, niiden harjoitukset käytännössä.
Perusteet tutuksi
Koulutus jäsensi hyvin järjestelmän osa-alueita ja periaatteita. Esimerkit olivat hyviä. Joidenkin yksityiskohtien osalta järjestelmän sisältö jäi sisäistymättä, koska aiempi kokemus järjestelmästä oli pintapuolinen. Perusajatusmalli järjestelmän luonteesta kuitenkin välittyi, mikä oli tärkeintä. Ehkä koulutuksen alkupuoleen olisi voinut käyttää...
Näytä kokonaan
Mikko Leinonen
Koulutuksessa käsiteltiin ISO 14001-standardi perusteellisesti ja riittävällä tarkkuudella. Uskon, että sain kouluksesta hyviä valmiuksia soveltaa standardin sisältöä ja ymmärrän paremmin standardin vaatimuksia organisaatioille. Opetusmateriaali ja kurssin puitteet olivat erinomaisia. Kouluttaja oli innostava ja osaava. Kurssilla saatiin aikaise...
Näytä kokonaan
Maria
Hyvä, tiivis koulutus. Selkeä materiaali EFQM-mallista ja sen käytöstä.
Sanna
Sain tietoa, mitä tarvitsin eli ihan perusjuttuja. Päivä oli rakennettu hyvin eli ns. ryhmätyöt rytmittivät päivää eikä tullut "puutumista".
Jari Turunen
Tilaisuus vastasi korkeisiin odotuksiini erittäin hyvin.
Mikko Ahvenainen
Osallistuin koulutukseen työnantajan aloitteesta. Koulutus oli todella hyödylinen, tulen varmasti RADAR-mallia soveltamaan omassa toiminnassani jatkossa. Koulutusryhmämme oli hyvin suunniteltu ja täydensimme toinen toistemme osaamista, ja näkemyksiämme koska olimme eri aloilta. Laatukeskus onnistui kokonaisuudessaan kiitettävästi.
JJ13
Johtamisen jalanjälki valmentajavalmennus antoi minulle hyvät eväät vetää valmennuksia itsenäisesti. Koulutuspäivä sisälsi sekä taustatietoa aiheesta, mutta myös paljon käytännönharjoituksia, jotka konkretisoivat oppimaani.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.