🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Ennakointi ja päätöksenteko matkailuliiketoiminnassa

Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Pyydä tarjous! katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Pyydä tarjous! katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ennakointi ja päätöksenteko matkailuliiketoiminnassa

Ennakointi ja päätöksenteko matkailuliiketoiminnassa

Tervetuloa koulutukseen, jossa opit ennakoimaan tulevia haasteita ja mahdollisuuksia, ja rakentamaan vahvempaa ja kestävämpää liiketoimintaa matkailualalla!

Tämä koulutus tarjoaa arvokkaita taitoja liiketoiminnan päätöksenteon parantamiseksi. Se on suunniteltu niin johtajille kuin liiketoiminnan kehittäjille, jotka haluavat oppia ennakoivan ajattelun perusteet. Opiskelijat saavat taitoa arvioida toimintaympäristön muutoksia ennakoivasti ja hyödyntää ennakointitietoa päätöksenteossaan. Kurssi tarjoaa käytännön menetelmiä ja työkaluja henkilöstön tarpeen ennustamiseen sekä painottaa liiketoiminnan tehokkuutta ja kestävyyttä.

Valmennuksen sisältö

Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijoille vahva perusta ennakoivan ajattelutavan kehittämiselle ja ennakoinnin taitojen hallinnalle. Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa:

 • Arvioida ja suunnitella yrityksen toimintaa erilaisille aikajänteille ottaen huomioon toimintaympäristön muutokset ennakoivasti.
 • Hyödyntää ja integroida ennakointitietoa liiketoimintapäätöksissä.
 • Tunnistaa ennakointiin ja ennusteiden laskentaan tarvittavat tietolähteet ja osaa käyttää niitä tehokkaasti.
 • Ymmärtää ennakoivan ajattelutavan merkityksen matkailualan yritystoiminnassa.

Koulutuksen päätteeksi sinulla on entistä syvempi ymmärrys siitä, miten voit hyödyntää konkreettisia taitoja ja tiedon, joiden avulla voit parantaa liiketoiminnan kilpailukykyä, tehokkuutta ja kestävyyttä, ja samalla edistää omaa urakehitystäsi matkailun liiketoiminnassa.

Koulutuksen painopiste on työpajatyyppisessä työskentelyssä, jossa pääset kokeilemaan erilaisia työkaluja ja menetelmiä joko oman kehitysprojektisi tai annettujen harjoitusten kautta.

Kurssi kattaa seuraavat keskeiset aihealueet:

 • Ennakoiva ajattelutapa ja sen merkitys päätöksenteossa.
 • Ennakoinnin ja ennusteiden tietolähteet sekä niiden luotettava hyödyntäminen.
 • Ennakoinnin ja ennustamisen erilaiset menetelmät ja työkalut.
 • Henkilöstön tarpeen ennustaminen ja resurssien hallinta.
 • Ennakoinnin merkitys liiketoiminnan menestykselle ja kilpailuedulle matkailualalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ennakointi ja päätöksenteko matkailuliiketoiminnassa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Pyydä tarjous!

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus sopii erityisesti sinulle, joka olet jo osallistunut tai olet kiinnostunut liiketoiminnan päätöksen teon kehittämisestä ennakoiden ja tiedolla johtaen ja haluat oppia lisää menetelmien ja työkalujen hyödyntämisestä. Kurssi on suunniteltu tarjoamaan arvokasta tietoa ja taitoja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan liiketoimintapäätöstensä laatua ja ymmärtämään paremmin tulevaisuuden liiketoimintaympäristöä. Saatat olla jo liiketoiminnan johtotehtävissä päätöksentekijänä tai liiketoiminnan kehittäjänä tai haluat kehittää osaamista seuraavalle ura-askeleelle.

Koulutuspaikka

Koulutus voidaan pitää lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena, tarpeidenne mukaisesti.

Kouluttaja

Hanna Lak

Koulutus: eMBA Travel Management, (hotelli- ja ravintola-alan esimies)

Hanna Lakilla on vahva kokemus liiketoiminnan kehittämisestä sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä tiedolla johtamisen keinoin. Lak on yksi Suomen johtavista tuottojohtamisen asiantuntijoista. Tuottojohtamisen työkaluja apuna käyttäen Hanna on elementissään ohjatessaan yrityksen avainhenkilötiimiä löytämään tietoon perustuvia ratkaisuja yrityksen haasteisiin. Työn tavoitteena on kasvattaa asiakas- ja työntekijäarvoa, pitkäjänteistä tuottavuutta ja markkinaosuutta kestävästi ja digitaalisuutta hyödyntäen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ennakointi ja päätöksenteko matkailuliiketoiminnassa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu